Franchise presents: dj Roog & Erick E

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De maand mei staat in het teken van een serie nieuwe namen achter de draaitafels bij Franchise. In navolging van andere grootheden heeft ook DJ ROOG (Hardsoul) zijn jawoord gegeven aan de donderdagse avond in de Escape. ROOG, die net de release achter de rug heeft van het album MN2S Ten Years of our House, is zowel in Nederland als in het buitenland op vele feesten een prominente gast. Niet alleen als DJ maar ook als producer verdiende DJ ROOG de afgelopen zijn jaren strepen in de wereld van de housemuziek. Zijn opzwepende portfolio belooft ieder feest een ongekende muzikale climax en wij zijn dan ook zeer verheugd deze speciale gast op 19 mei voor het eerst te kunnen presenteren bij FRANCHISE.

Naast ROOG wordt er door Franchise deze maand nog een nieuwe DJ gepresenteerd in de vorm van een van de beste Nederlands House DJs/Producers: ERICK E.
Erick E is al sinds een heel decennium niet meer weg te denken uit de Nederlandse housescene en mocht daarom ook niet ontbreken op ons affiche. Hij is zonder enige twijfel de meest charismatische DJ van ons land en is ook internationaal een geliefde gast op vele roemruchte feesten. Al menig maal is Erick E in de prijzen gevallen voor zijn ongekende staat van dienst. Zijn mix van energieke en dansbare tribalgrooves in combinatie met zijn karakteristieke contact met het publiek zullen een garantie zijn voor een weergaloze gig op 26 mei, bij FRANCHISE.

Check voor meer info en partypics: www.franchise-escape.nl


Line up:

19 mei
ROOG, Lin, Billy the Klit, MC Spyder

26 mei
Erick E, Billy the Klit, MC Gee

02 juni 2005
Mike van Loon, Stef Vrolijk, Miss Bunty

09 juni 2005
Benny Rodrigues, Lin, Mc Spyder

16 Juni 2005
Tom de Neef, Zoe Noa, Mc Gee

23 Juni 2005
Roog, Lin, Mc Spyder

30 juni 2005
Erik E, Billy the klit, Mc Gee

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws