Gigadance Outdoor in Oss (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Dance blijft wel in de hoofdrol met op Main Stage oa. Bas&Ram, Marcel Woods, Katana, Spider, Jochen Miller en Johan Gielen en op het Black Hole Stage oa. Mark-Norman, Montana en Cor Fijneman. Maar ook is er een Urba Dance Stage met Hitmeister-D en DJ Chuckie en een Disco Dance Classics tent met Corn Klijn en Ben Liebrand. Ook jong talent draait op Area 5 met ao AR-T en afsluiter Pat-C. Kaarten zijn slechts 28 euro!

In een bosrijke omgeving en aan het strand van recreatie terrein "De Geffense Plas" zal het groots opgezetten Gigadance Outdoor festival gevierd worden. Er is ruimte voor maximaal 10.000 bezoekers. Het karakter van !Gigadance moet dit eerste jaar goed over komen. Zodra je binnen komt lang de strand boulevard, beschut onder de grote bomen, zal het duidelijk worden dat het festival een eigen wereldje is met veel intieme plekjes om en rond de podia en tenten in het bos. Het wordt geen standaard "Dance-event". De muziek smaken zijn zeer gevarieerd; voor ieder wat wils, maar dan wel het beste van dat ieder. Naast de verschillende muzieksoorten zijn er verschillende terrasjes tussen de bomen of aan het strand om te zitten en te hangen. Niet alleen maar snackfood van oa. echte Burger King WHOPPERS maar dan van de BBQ-car en kwaliteit en bediening op het terras met Oosterse hapjes.



Main Stage
Main Stage zal met zijn twee grote torens op de hoek van het strand worden gebouwd in het water. Er is ruimte voor ruim 3.000 party people voor het podium op het strand. Nederlands beste Trance en Hard trance DJ's performen vanaf de onderste brug die tussen de torens wordt gebouwd. LayDJane draait haar primeur en mag tevens aftrappen op Main Stage samen met Ab Koning gevolgt door Nederlands beste Trance en Hardtrance DJ's. Johan Gielen zal de show sluiten met het nodige spektakel. Niet alleen show van het podium, maar ook verschillende verschijningen uit het diepe water van de plas zullen het publiek gaan verrassen.
Ook kun samen met Bas&Ram op het podium ! Ga dan naar www.djbas-ram.com en kijk daar voor meer informatie.

Black Hole Recording Stage
Het inmiddels beruchte Label van Tisto en zijn collega's is in zijn meest krachtige vorm prominent aanwezig. Het podium staat net als Main Stage op de waterrand. Black zal het zeker worden....diverse met grafitty bespoten autowrakken zullen het decor vormen en ja, je mag er op dansen en ja..de ruitenwissers zijn er al af. Cor Fijneman zal bij afsluiting natuurlijk zijn nieuwe CD Monologue promoten.

Urban Stage
Op het Urban Dance Stage draaien 4 toppers in rij afgewisseld met live acts van Nederlands beste Streat Dance teams. De grote R&B Dance tent wordt opgezet langs de boulevard van de plas en Urban dj'd als The Flexican, Melly Mel, Hitmeister-D en DJ Chuckie zullen hier performen. Chuckie zal ook nog een Meet&Greet doen en T-Shirts weggeven van zijn nieuwe album "En nu ga je dansen klootzak" ( Voor de Meet&Greet kun je meedoen via www.juize.fm)

Disco Dance Classics
Geen Dance maar toch dansen ! Corn Klijn en en Liebrand draaien verzorgende hele dag goud van oud in de Disco Dance Classics tent met live optredens van The Gibson Brothers, Forrest, en Gwen Dickey. De foute discolampen en spiegelbollen zijn weer helemaal in. De verduisterde tent zal dan ook compleet in deze setting aangekleed worden. De muziek uit de jaren 80 zijn nog steeds grote inspiratiebronnen voor de hedendaagse dance en de artiesten van toen swingen nog steeds !

House Station Stage
Area 5 is welliswaar geen offcile Area, maar toch met een aantal Techno en Hardcore toppers later op de dag. Tot 15:00 kun je hier afwisslend jong talent horen en DJ Workshops volgen, waarna er gewoon gedraaid zal worden door oa. Ozani, Ronald van Helden, Denz, Simone, AR-T en Pat-C. Tevens zal PAT-C draaien op de afterparty van House Station.

Kort samengevat:
Van 12:00 tot 23:00 uur de beste DJ's op een schitterende lokatie voor slechts 28 euro.
Kaarten verkrijgbaar bij Ticketbox en Free Record Shop.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws