Dylan Drazen op ROCKIT 28 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dylan Drazen, de koning van de underdogs in de dancescene komt dan naar Utrecht voor een speciale 4-uurs set. Benny Rodrigues, ROCKIT resident, is de aangewezen man om iedere rechtgeaarde technofan klaar te stomen voor het verhaal wat Dylan Drazen gaat vertellen.

Het is alweer de twaalfde editie van de twee maandelijkse techno-avond in de Winkel. Vrijwel iedere keer weet de organisatie met een verassende programmering te komen. Zo was vorige maand nog Techno legende te gast. Maar ook Johannes Heil, Frank Lorber, Heiko Laux, Oscar Mulero, Umek, Dave Tarrida e.a. hebben reeds hun opwachting gemaakt in het oude warenhuis van Anton Sinkel. Allen met de vaste waarden Benny Rodrigues en Robbie303. De speciale gast van de komende editie, Dylan Drazen, past met zijn kwaliteiten perfect in het rijtje, maar zoals eerder gezegd, hij blijft een underdog, ook omdat hij hier zelf voor kiest.

Veel van het werk van Dylan Drazen is uitgekomen op het New Yorkse label Remains Records, een underground technolabel, dat zich voornamelijk bezighoudt met het maken en uitgeven van goede techno, zonder al teveel poespas erom heen (geen tracklists, zo min mogelijk informatie over producers, enz.). Dat is ook precies hetgeen waar Dylan Drazen voor staat en gaat: hij kiest ervoor om zoveel mogelijk van zijn muziek aan zoveel mogelijk mensen beschikbaar te stellen, omdat het hem in de eerste plaats om de muziek gaat, geld is een bijzaak. Op zijn site kun je dan ook al zijn nummers die hij geproduceerd heeft, downloaden, om maar niet te spreken van het aanbod van livesets van deze man.

Alles wijst erop dat op 28 mei de Winkel van Sinkel getrakteerd wordt op een subliem optreden, waar nog lang over gepraat zal worden. In ieder geval tot 30 juli, want dan is hij weer te bewonderen op de buitenlucht versie van ROCKIT, namelijk het ROCKIT DANCE Event. Tot die tijd kun je dus in de Winkel van Sinkel hem genieten.

Een kaartje kost 10,- exclusief fee in de voorverkoop en is te krijgen bij Ticketbox verkooppunten. Meer informatie is te vinden op fca-music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws