Benny & guests met Deetron

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Waar de vorige edities de voor het grote publiek onbekende talentvolle artiesten zoals: D julz, Petter, Tom Pooks & Rulers of the Deep het dak eraf bliezen in deze kleine gemoedelijke club is er deze keer voor een gast met wat meer internationale allure gekozen namelijk: Deetron

Wie kent deze veelgevraagde funky (detroit) techno wizard niet van zijn fenomenale 3 decks sessies op o.a I Love Techno en alle andere feesten en landen die hij tijdens zijn heftige dj schema aandoet.

Ook zijn cv als producer mag er zijn, met releases (en remixen) op Carl Coxs Intec, Soma, Phont, Rotation en zijn huidige Belgische homebase Musicman (waar binnenkort tevens zijn debuut-album op uit zal komen) wordt hij gezien als een van de meest populaire artiesten van het moment.

Deetron zal in de hoofdzaal bijgestaan worden door Benny Rodrigues die speciaal voor deze gelegenheid een Detroit georinteerde set zal draaien.

In de Rechtzaal zal DJ Baggi (Club Revolution) de wat zwoelere house sounds voor zijn rekening nemen en voor de echte Disco & Funk liefhebber zal Dr. Funkerstein zijn favoriete plaatjes uit zijn altijd funky platenkoffer toveren.

Voor elk wat wils dus en het mooiste van dit alles.het kost maar 8 euro!


Benny & Guests
Friday May 13th
Time: 22.00 04.00

Line up:
Deetron (Musicman, Intec) (CH)
Benny Rodrigues
DJ Baggi (Club Revolution)
:Dr. Funkerstein

Location:
De Rechter, Eindhoven (www.derechter.com)
Price:
8 Euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws