Dj Café SOL gaat verhuizen

Partyscene Redactie | 2 mei 2005
headlines


Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het pand per vandaag grondig gerenoveerd zou worden. Maar toen horecabedrijf Smokey met een gul bod kwam, ging SOL toch overstag. Smokey gaat een gelijknamig café in het pand vestigen en SOL gaat op zoek naar een ‘nieuwe uitdaging’. De maximale capaciteit is 300 man en dat is te beperkt voor SOL’s toekomstplannen.

Dj Café SOL is in september 1999 opgericht onder muzikale begeleiding van Leftfield en had later residents als Marcella en Robert Feelgood. Verder hebben al vele DJ's achter draaitafels van SOL plaatsgenomen, waaronder Erick E, Ronald Molendijk, Michel de Hey en Mark van Dale.
De verkoop aan een Engels bedrijf in 2002 deed het café bijna de das om. Eind april 2004 kochten de oude eigenaren SOL terug van de Heineken Brouwerijen Amsterdam. Na een moeizame start is het gelukt om het café binnen een jaar weer terug op de rails te zetten. Toch is het nu tijd voor iets nieuws. Het is nog een raadsel wat de nieuwe locatie van SOL is, maar deze zal snel bekendgemaakt worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws