Line-Up Free your Mind

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De lijst van de DJs en artiesten liegt er niet om. Verdeeld over 5 areas komen optreden en draaien:

Marco Carola (It), Derrick May (USA), Michel de Hey, Billy Nasty (UK), Cristian Varela (Esp), Quazar-Live, Speedy J (DJ Set), DJ Preach (Can), Chicks on Speed (DJ Set), Don Diablo, Remy, The Youngsters-Live (F), Heiko Laux (D), Funk d'Void, (UK/ESP), Roog, Joost van Bellen, Benny Rodrigues, Olaf Boswijk, Miss Yetti, (D), Secret Cinema-Live, Dinky (CL), Tobi Neuman (D), Bart Skils, Lil' D, Guido Schneider-Live (D), Joris Voorn-Live, Darko Esser, Juan Sanchez, Victor Coral, Dimitri, Lucien Foort, 100% Isis, Benjamin Bates, Eric de Man, Nuno dos Santos, Herr Arter & Terry Toner, Miss Nine, Bart van Liefland, Robbie303, Jay Haze (D), Ata (D), Aron Friedman, Lauhaus, Boris Werner, Daniel Sanchez, Kid Goesting, Sandeep, Little Tim, Chahir Bali, Vincenzo de Bull.

De organisatie gaat voor de tweede editie van het FREE YOUR MIND Festival een samenwerking met externe organisaties die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Zo host de Welcome To The Future een tent, waar o.a. Quazar, Speedy J, Heiko Laux en Benny Rodrigues staan geprogrammeerd. Opium, die bekend staat om zijn decoraties en aankleding wordt muzikaal ondersteund door o.a. Derrick May, Dimitri, Roog en Victor Coral.

In de 24Hour Party People tent (concept van FCA en XCess) gaan helemaal los met o.a. Joost van Bellen, Chicks on Speed, Don Diablo en The Youngsters.
Onder de John Frost Brug host Mono de minimal stage met o.a. Guido Schneider, Tobi Neuman, Jay Haze en Lauhaus. De mainstage ligt in handen van ROCKIT/XCess met artiesten zoals Marco Carola, Michel de Hey, Billy Nasty en DJ Preach.

Velen zijn inmiddels ook al bekend met het prijssysteem dat dit jaar gehanteerd wordt. De Early Bird Tickets 20,- waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Speciaal voor de Early Birds wordt een speciale actie bedacht, dus houdt de website (www.freeyourmindfestival.nl) in de gaten. Mocht je nog voor de goedkope prijs van 25,- nog een kaartje willen bemachtigen: Dit kan tot en met 30 april. Daarna worden de prijzen 30 en vanaf 1 juni 35,- (Alles exclusief voorverkoopkosten)

De organisatie ziet af van een bankenactie zoals vorig jaar. Gevreesd wordt dat dit een te grote chaos kan gaan opleveren, aangezien het aantal banken zal stijgen. Wel wordt er nagedacht hoe er banken op een gereguleerde manier op het terrein geplaatst kunnen worden.

Tijdens het FREE YOUR MIND Festival zullen er geluidopnamen gemaakt worden door Livesets.com. Samen met interviews van bezoekers en Artiesten wordt er een compilatie gemaakt van de dag en wordt dit een week later uitgezonden op SlamFM! en Livesets.com voor de bezoekers die het festival willen herbeleven.
De website djguide.nl zal een impressie van de dag maken in de vorm van live verslagen en fotos die ter plekken ge-upload worden.

De promotie is intussen losgebarsten. Alles wordt in het werk gesteld om de tweede editie beter en geslaagder te maken dan de eerste. Met dit voornemen moeten de oevers van de Rijn uitgroeien tot een plek waar men elk jaar aan het begin van de zomer los kan gaan en een werelddag kan beleven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws