Sander Kleinenberg op Diverrance

Partyscene Redactie | 27 april 2005
headlines


Eerder was al bekend geworden dat DJ's zoals Rank 1, Jochen Miller, Deepack, Zany, Montana, Roog en Erick E present zouden zijn. Nu zijn ook nog eens Kleinenberg, Pavo, The Prophet, Blank en Jones en Cosmic Gate aan de line up toegevoegd.

Tijdens dit festival wordt het terrein opgedeeld in verschillende Area's. Elke area is vernoemd naar een van de vijf zintuigen. De "See Area" is gereserveerd voor trance, lichtshows en oogstrelende visuals. Rank 1, Jochen Miller, DJ M.I.K.E. en de uit Duitsland afkomstige Cosmic Gate en Blank and Jones (beiden zelden in Nederland te vinden), zijn enkele namen die je hier kunt verwachten.

In de “Feel Area”, waar men de hardere stijlen mag verwachten, zijn naast DJ Attic ook hardcore/style veteranen DJ Paul en DJ Rob aan de line up toegevoegd. The Hardheadz laten zien wat het resultaat is van een unieke samenwerking tussen niemand minder dan Pavo en the Prophet en de heren Brennan and Heart zullen tijdens een daverende liveshow de speciale Superwave remix van de plaat “Difference” (het officiële “Diverrance Anthem”) aan het publiek presenteren.

Sander Kleinenberg, vorig jaar nog door het toonaangevend DJ Mag uitgeroepen tot ’s wereld beste DJ, zal een van de top acts zijn die Club-Oorgasm, host van de “Smell Area”, voor het clubgedeelte heeft weten strikken. Denk daarnaast aan DJ's zoals Roog, Erick E, Jacco, Rob, Frank van Hees en Leon.

Op een festival waar alles draait om de zintuigen, mag ook een “Hear Area” uiteraard niet ontbreken. Unitec, Bart Skils en de Acid Junkies (live) zijn de laatste die aan deze Area werden toegevoegd en zorgen er samen met o.a. DJ’s Montana en Nuno Dos Santos voor dat de earwrecking technobeats op deze dag uit de speakers zullen knallen.

Uiteraard is er ook gedacht aan de inwendige mens. In de speciale “Taste Area” kun je dan ook lekker neerploffen om je op te laden voor de rest van de dag en de happy few die toegang hebben tot “The Sixth Sense” kunnen nu eindelijk eens ontdekken wat er precies bedoeld wordt met het “zesde zintuig”…

“Diverrance – Secrets of the Six Senses”

Datum: 11 Juni 2005 van 12:00 tot 24:00
Plaats: Lekdijk nabij IJsselstein
Tickets: € 29,50 / € 33,50 (inclusief “Diverrance CD”) (ex fee) / € 40,- aan de deur
Voorverkoop: Beep, Ticketbox
Info: www.diverrance.com

Partyscene.nl geeft kaarten weg. Kijk snel in de "WINNEN" rubriek

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws