Mono Queensnight special

Partyscene Redactie | 26 april 2005
headlines


Voor de koninginnenacht heeft Mono de handen ineen geslagen met Electronation. Het feest vindt zowel in Club More, als in het bovenliggende restaurant Nomads plaats. De line-up bestaat uit internationale grootheden, die komen te staan naast lokale dj’s. De spits in More wordt afgebeten door Mono-resident Boris Werner, die met zijn rockende grooves wel raad weet. Hij wordt afgelost door het Electronation-duo Terry Toner & Herr Arter.

Een van de hoofdgasten van de avond is de dj en producer Roman Flügel. De Duitser stond als lid van electro/techno-act Alter Ego (bekend van de grote clubhit Rocker) al eerder in Amsterdam op het podium, maar maakt als dj wel zijn debuut in deze stad. Dat Flügel het ook zonder zijn maatje Jörn Wuttke kan doen, heeft hij inmiddels ruimschoots bewezen met zijn solohit 'Geht's Noch?', die al een paar maanden in de platenkoffers van de meest grote dj’s te vinden is. Alter Ego, en dus ook Flügel, lijkt zo’n beetje het patent te hebben op enorm pakkende technoknallers, die menig dansvloer in uiterste vervoering brengen. Afsluiter van de avond is de eveneens Duitse producer Tobi Neumann. De man heeft al een flink aantal releases op zijn naam staan, maakte nummers voor Miss Kittin en is het muzikale brein achter Chicks On Speed.

In Nomads wordt de muziek verzorgd door Mono-residents Lauhaus en Aron Friedman. Ook is er een live-optreden van nieuwkomers Jason & the Argonauts. Hier kun je lekker relaxen of gewoon dansen op de dansvloer. Het kan allemaal.

Kijk voor meer info op www.clubmono.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws