Inschrijving RBMA vandaag van start

Partyscene Redactie | 18 april 2005
headlines


Elk jaar vindt de dj- en producers school plaats in een andere stad. De voorgaande jaren streek de RBMA neer in steden als Rome, Kaapstad en Sao Paulo. Dit jaar is als locatie voor Seattle gekozen. Tijdens de academy krijgen de talenten les van professionals uit de muziekwereld. Ze mogen werken met de nieuwste apparatuur en kunnen dagenlang met elkaar ervaringen en ideeen uitwisselen. Naast een dagprogramma dat voornamelijk bestaat uit seminars en workshops, mogen de deelnemers ’s avonds de proef op de som nemen en draaien in de beste locale clubs.

Op 12 en 13 mei vindt in 11 de ‘RBMA Taster’ plaats. Gedurende deze dagen doorlopen 20 dj’s en producers een programma, dat te vergelijken is met de echte RBMA. Zo geeft tijdens het dagprogramma Gert van Veen een lezing, legt Akufen zijn dj-skills uit en wordt de achterliggende gedachte en werking van het Funktion One geluidssysteem uitgelegd en gedemonstreerd.
Het avondprogramma op donderdag is een knalfeest in 11 met oud-deelnemers en Akufen achter de draaitafels. Deze avond is voor iedereen toegankelijk.

Wil jij meedoen met de RBMA Taster? Mail dan naar olaf@redbullmusicacademy.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws