Project X-it: Final Destination Tagrijn

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tagrijn is ht poppodium van 't Gooi, waar je terecht kunt voor concerten, dans- en dance-avonden.
Regionale bands en DJ's kunnen zich hier presenteren, maar ook grote acts als Goldie, Bettie Serveert, Di-rect, Pavo, Beef en Green Lizard stonden reeds op het Tagrijn-podium.

Na 30 jaar moet de Tagrijn echter haar deuren sluiten.
In november 2004 besloot de Gemeente Hilversum tot het slopen van de gehorige Tagrijn. Door ouderdom waren de muren nauwelijks meer geluidswerend en konden de hardere muziek evenementen daar niet meer plaatsvinden.
De nieuwe Tagrijn krijgt 2 zalen en zal verrijzen op dezelfde locatie. Met dit nieuwe poppodium kan de Tagrijn volledig aansluiten bij de toenemende eisen van de bezoekers en is het voor de Tagrijn mogelijk een meerwaarde te creren voor het cultureel- en uitgaansaanbod van Hilversum.

Om knallend ten onder te gaan en straks weer te herrijzen heeft de organisatie van technofeest Project X-it [ Gallois Records & One Music ] in samenwerking met de Tagrijn besloten om de allerlaatste dance avond met een groots en speciaal feest af te sluiten.

Project X-it waar o.a Remy, Cristiaan Varela, Headroom, Shinedoe en vele anderen hebben gestaan zal voor een gedenkwaardige technoavond gaan zorgen en de muren van de Tagrijn voor de laatste keer tot het uiterste testen!

Op 7 mei pakt de Tagrijn dan ook uit met een noemenswaardige en niet te zuinige Line Up voor Project X-It.


Surgeon:
Producer en DJ Surgeon , is bekend door zijn remixes voor o.a. Dave Clarke ,Luke Slater en The Advent maar ook door producties op zijn eigen label Counter Balance. Met boekingen door Europa, U.S. en Japan en zijn residency bij House of God hoeft Surgeon zich al niet meer te bewijzen. Zijn experimentele, donkere techno sound brengt hij voort niet door de standaard 2 decks en mixer opstelling maar geheel digitaal, gebruikmakend van nieuwe technologie en software.

Bart Skils:
Niet alleen bekend als organisator van de succesvolle feesten Traffic, Mono en Volt! Is Bart Skils ook door zijn vooruitstrevende, gevarieerde techno sets op feesten als Awakenings niet meer over het hoofd te zien. Deze veelzijdige DJ en Producer verrast je iedere keer weer met een originele sound. Ook op Project X-it zal hij zijn draai talenten weer ten gehore brengen.

Secret Cinema:
Secret Cinema, a.k.a Jeroen Verheij begon in 1992 te produceren onder de alias Meng Syndicate waarmee hij zijn eerste grote hit 'Sonar System' scoorde. Daarna volgde drie jaren van experimenteren met geluidssamples en melodien. Ook heeft hij op het label van Michel de Hey producties op zijn naam staan. Secret Cinema heeft inmiddels 2 dance awards gekregen voor zijn werk en treed in binnen- en buitenland op met zijn live act. Ook doet hij het zeer verdienstelijk als DJ.



Jeff Rushin:
Jeff heeft zich als techno DJ al vele malen bewezen. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl gecreerd, hij heeft zich niet vastgepind aan een stijl en is van alle techno -markten thuis.Met boekingen in binnen en buitenland(Planet Rose,Klub Mlin/Bosnie) presenteert hij zijn warme,diepe en energieke geluid op 3 decks gemixt!Origineel en vernieuwend valt hij niet in een hokje te stoppen.

Xanno Gallois:
Hij heeft zijn sporen als DJ inmiddels verdiend en zijn ster is nog steeds rijzende. Met grote boekingen op een festival als DefQon en Technova bewijst hij met zn diepe monotone techno sets tot de top te horen. Uniek is het feit dat alles wat hij draait zijn eigen producties zijn. Met Final Scratch mixt hij alles en ook op Project X-It kunnen we daar weer van genieten.


Project X-it beloofd een groots techno spektakel te worden waar je zeker bij moet zijn!

Kaarten zijn te koop a 13 euro bij de Tagrijn
Voor meer info: www.xanno-gallois.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws