Mix van theater en dance op Bohemian Monarchy

Partyscene Redactie | 13 april 2005
headlines



Feesten temidden van acteurs en cabaretiers kan 29 april op Bohémien Monarchy. Bohemian Monarchy is het tweede La Bohème-feest na een geslaagde editie op oudejaarsnacht. Het feest vindt plaats van 21.00 tot 05.00 uur in Holland Experience, Jodenbreestraat te Amsterdam. Verschillende zalen bieden diverse muziekgenres, zoals club, rock en electro. Verantwoordelijk voor de tunes zijn onder andere Laidback Luke, Maestro en Kareem.

De doelgroep voor dit feest is eigenlijk iedereen die koninginnenacht wil vieren in stijl. Acteurs en cabaretiers verkleed van hofnar tot ridder nemen zichtbaar en onzichtbaar deel aan de feestvreugde. ‘Subliminal acting’ noemt medeorganisator Jochem Janssen van LLoyd & Acardi dit. Op onverwachte momenten wordt het publiek bij de acts betrokken. Dat publiek kan trouwens op www.laboheme.org testen met wat voor koninklijk personage zij het meest gemeenschappelijk hebben. Ben je sexy als Cleopatra, dromerig als Sisi of dapper als Koning Arthur?

Deze cross-over van theater en dance is een initiatief van LLoyd & Arcadi, MKwadraat en actrice Alwien Tulner. Alwien is onder andere bekend van de RTL4-serie Rozengeur en Wodka Lime, en voor deze gelegenheid verantwoordelijk voor de theaterinvulling.

Kaarten voor dit bijzondere feest kosten 35 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Café Diep, Finch, Pilsvogel, Clubwearhouse, Kantjil to go en Tomyz Toko.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws