Loveboat 2.0 strikt Silicone Soul

Partyscene Redactie | 6 april 2005
headlines


Het schip de Ocean Diva staat 29 april in het teken van de vierde zonde: “Vanity”. IJdelheid dus, een passend thema bij zo’n koninklijke dag.

Het optreden van Silicone Soul maakt deel uit van een nieuwe album tour, waarbij Loveboat 2.0 de eer heeft de enige Nederlandse clubavond te zijn die de Schotten aandoet. Silicone Soul veroverde in 2001 de harten van deep house-liefhebbers met het debuutalbum “A Soul Thing” op het vermaarde Soma Records. De track “Right On” betekende vervolgens de grote doorbraak. Met het nieuwe album “Staring Into Space” brengt de formatie hun sound naar een nieuwe dimensie van “liquid house, dub and tight beats”. Lees ook de recensie van dit album.

Naast sets van vaste waarden als The Funky Bastard, Lacroix en Alvredo staat ook het vrouwelijke geluid van DJ Eno-C garant voor een deinende Ocean Diva. Het bovendek – deze nacht omgedoopt tot The Sanctuary - is het domein van DJ’s Edo Salgado en Didier Stijn. Zij laten een mix horen van latin, afro, funk en jazz.

De Ocean Diva is voor deze gelegenheid tijdelijk aangemeerd op een nieuwe locatie, namelijk de Amsterdamse Vlothaven. De boot biedt plaats aan 1500 mensen en is vaker wel dan niet uitverkocht. Zorg dan ook dat je er vroeg bij bent.

Loveboat 2.0 “Vanity”
29 april
Ocean Diva, Vlothavenweg
Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws