Rockit Dance Event

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 30 juli 2005 organiseert FCA-Music, in samenwerking met Hagen Events en XCess-Events het Rockit Dance Event.

Dit evenement vindt plaats op de Maarsseveense Plassen in Maarssen, onder de rook van Utrecht. In het centrum van Nederland liggen de unieke Maarsseveense Plassen verscholen, op ongeveer 25 minuten rijden van Amsterdam en nog geen 40 minuten vanuit Rotterdam en Den Bosch.

Naast de centrale ligging onderscheidt de Maarsseveense Plassen zich nog het meest door de locatie zelf. Met een strand, gras en bomen, leent het uitgestrekte terrein zich uitstekend voor een gevarieerd Dance evenement.


De Maarsseveense Plassen...

Het Rockit Dance Event moet dan ook uitgroeien tot een op zichzelf staand evenement dat naast een gevarieerd aanbod van de huidige en populaire Dance Muziek ook de vele substromingen die hieraan zijn gerelateerd biedt. Met meer visuele-, theatrale- en belevingsaspecten moet het Rockit Dance Event een evenement worden waar de beleving dus de boventoon voert.

Natuurlijk kan je zoals gewend van de organisatie volledig uit je dak gaan op Techno met o.a. Michel de Hey, Cristian Varela, Billy Nasty e.a. Maar je kan ook dansen in het water of op het hoofdpodium in het water op muziek van DJs zoals Erick E, Benny Rodrigues, Roog, Layo & Buschwacka!. Naast de nationale helden zijn ook iconen zoals Derrick May, Stacey Pullen e.a. van de partij. Maar Rockit Dance biedt meer! Zo kan je ook rustig relaxen aan het strand, een live optreden van Zuco 103 bijwonen, meedoen aan een Bingo of simpel poppenkast kijken. Je kan ook infiltreren in het geheel door je eigen Djembeh mee te nemen om mee te trommelen op de muziek of de organisatie benaderen als je denkt dat je een leuke creatieve bijdrage kan leveren aan het Rockit Dance Event. Contacten zijn gelegd met de organisatie van Robodock dat elk jaar weer zorgt voor de nodige spektakel op het Robodock Festival. De website van Rockit Dance wordt binnenkort gelanceerd.



ROCKIT Dance Event
Datum: Zaterdag 30 juli 2005
Tijd: 12.00 23.00
Locatie: Maarsseveense Plassen, Maarssen (Utrecht)
Entree: Voorverkoop 25,- (ex. fee)Meer info: www.rockitdance.nl / www.fcamusic.nl / www.xcess-events.nl

Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gehaald bij alle TicketBox en Free Recordshop outlets, via www.ticketbox.nl en Call Centre (0900-9393)
In een later stadium zijn er natuurlijk ook de normale kaarten bij de gebruikelijke voorverkoopadressen te verkrijgen. Houdt de site (www.rockitdance.nl) in de gaten voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws