Sugar Factory opent haar deuren

Partyscene Redactie | 29 maart 2005
headlines






Ze hebben het er nog behoorlijk druk mee. Terwijl bouwvakkers behendig om elkaar heen manoeuvreren, lopen wij voorzichtig rond in het nieuwste nachttheater van Amsterdam. Wat direct opvalt is de hoeveelheid kunst aan de muren. Zo zijn er diverse muurschilderingen en speelt de club met licht effecten.

Programmering
Waar haar voorganger bleef steken bij meer op dance gerichte clubavonden lijkt de ‘Sugar Factory’ breder te willen gaan. Zo zal er naast dansmuziek ook aandacht zijn voor theater, dans en allerhande performances. De clubavonden zijn oude bekenden. Zo host de Amsterdamse feestorganisatie H*RT de donderdag, met kunstzinnige performances en resident dj’s Kareem Raihani, Edo Salgado en Svendex (Supernatural). De zondag is voor de kwajongens van WickedJazzSounds. Met uiteraard veel live muziek en resident’s Missing Links, Phil Horneman, Leroy en Urvinson.
Op de vrijdag en zaterdag varieert de programmering. In april kan je ondermeer Appelsap, Back 2 Brooklyn met de paaldansmeisjes DJ Wannabeastar en Miss B-Have en The Fanclub van Steve Malenka (club Roxy) verwachten.

Lage prijzen
De entree van de ‘Sugar Factory’ lijkt niet al te hoog. Zo betaal je voor de vaste clubavonden 8,50 euro en voor de overige avonden tussen de 10 en 15 euro. Aanstaande donderdag is de opening van de Sugar Factory

Voor een volledige programmering kan je de PS agenda checken, of naar de 'Hotspot van de Week'' gaan.

Sugar Factory
Lijnbaansgracht 238
Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws