Antoine Clamaran invited by Club Pepper

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hij is nog nooit in Nederland geweest, maar Club Pepper heeft de Franse dj /producer Antoine Clamaran toch weten te strikken voor zijn eerste dj gig in ons land op zaterdag 2 april 2005.

Internationale DJ's als Stonebridge, Dr. Kucho en Sebastien Leger vonden al hun weg naar de draaitafels van Club Pepper en nu komt dus ook de superster uit Frankrijk eindelijk langs om in de Groningen zijn tribal grooves te draaien. Clamaran staat al jaren bekend om zijn kwalitatieve tribal house en wordt alom gerespecteerd door collega djs en producers vanwege zijn geweldige productie en remix kwaliteiten.

Hij is momenteel een van de meest gevraagde remixers en zit als producer geen moment stil. Afgelopen jaar deed hij remixen en co producties voor en met o.a. Eric Prydz, Bob Sinclar, David Guetta, Shapeshifters en Dave Armstrong. Daarnaast runt de dj/producer diverse succesvolle labels als Conga Records, Ambassade Records en Fine-Tune Records. Onlangs scoorde hij nog een kneiter van een clubhit: Decadance. De track stond in de playlists van o.a. Pete Tong, Erick Morillo, Danny Rampling en Robbie Rivera.

Resident Sebastian Davidson opent en sluit de avond met zijn warme soulfulle geluid. Davidson is een van de drijvende krachten binnen de Groningse dancescene en achter de toonaangevende feesten van Club Pepper. Momenteel is Sebastian naast het draaien en organiseren erg druk in de studio. Onderhandelingen met diverse labels voor releases in Nederland en daarbuiten zijn gaande voor diverse tracks. Zo staat voor april 2005 staat de release van de track Bootylovers gepland op het Nederlandse Groove Fanatics label.

Event: Club Pepper
Lokatie: Huize Maas
Plaats: Groningen
Datum: 2 april 2005
Tijd: 23.00 - 06.00

Voor meer informatie over het feest, het programma van 2 april, aanvangstijden, achtergronden van artiesten, kaartverkoop en nog veel meer: www.clubpepper.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws