Sneakerz AMS #04 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor elke editie van Sneakerz proberen de organisatoren een nieuw element toe te voegen aan het bestaande concept en keer op keer blijken zij hier in te slagen, getuigen het feit dat alle drie de voorgaande edities van Sneakerz in Panama zeer succesvol en bovendien volledig uitverkocht waren. Tijdens de vorige editie werd er samengewerkt met de Nederlandse film Flirt. De aankomende editie op 12 maart belooft ook weer veel goeds, aangezien de organisatoren weer twee nieuwe bronnen van creativiteit hebben aangeboord. Zo zal het vierhoofdige collectief FreshCotton.com een speciale t-shirt expositie verzorgen, die aantoont dat je er niet altijd hetzelfde uit hoeft te zien als je buurman. FreshCotton.com is een gemotiveerd team van t-shirt freaks, die graag alle mensen van verse shirts willen voorzien. Ongeacht wie je bent en waar je woont, als een postbode je kan vinden, dan kun je bij FreshCotton.com een t-shirt bestellen, waarmee je jezelf onderscheidt van de massa. Het tweede creatieve element op deze avond draagt de naam Housequake, waarover meer in het onderstaande programma van zaterdag 12 maart aanstaande:

Theater
Het theater wordt tijdens deze editie gehost door Housequake, hetgeen de nieuwe exclusieve samenwerking van de Nederlandse top DJs Erick E en Roog behelst. Vanaf heden zullen beide heren exclusief optredens verzorgen en feesten organiseren onder de noemer Housequake. Om de maand zullen beide heren het theater van Panama hosten en aanstaande zaterdag 12 maart is de introductie van dit nieuwe concept, dus zorg dat je er bij bent. MC Gee zal het duo tijdens deze wilde nacht bijstaan. De zaal zal schudden, want Housequake is in the house.

Studio
In de Studio van Panama maken twee aanstormende talenten de dienst uit. Gregor Salto, die reeds eerder tijdens Sneakerz te bewonderen was, zal wederom zijn opwachting maken. Het uit Haarlem opkomende talent produceert al jarenlang met housegrootheid Dr. Kucho! en staat momenteel hoog in de lijsten met Cant Stop Playing. Hij zal bijgestaan worden door het Amsterdamse talent Benjamin Brown, die eerder bekend stond als DJ Rasheed Benjamin Brown. Laatstgenoemde zal zijn latinhouse sound ten gehore brengen, zoals hij dat eerder deed op de succesvolle mixcompilaties Latinobeats series deel 3 en 4. Latin vibes en veel percussie beschrijven de sfeer het best. Kortom, het wordt zwingen in de Studio!

Restaurant
Het Panama restaurant, dat tijdens elke Sneakerz editie omgedoopt wordt tot de urban eclectics room, zal ook deze keer weer het domein zijn van de populaire en goedlachse Billy the Klit. Er circuleert een gerucht in de hoofdstad, dat deze urban eclectics room de absolute hotspot is in Amsterdam, waar de meest gezellige mensen uit Nederland elke tweede zaterdag van de maand samenkomen om met elkaar een top avond te beleven. Of dit gerucht inderdaad op waarheid berust is, dat moet je zelf maar op 12 maart aanstaande checken.

Win een exclusief door Freshcotton.com ontworpen Sneakerz T-Shirt!
De ontwerpers van Freshcotton.com hebben speciaal voor deze editie van Sneakerz een exclusief T-Shirt ontworpen. Jij kunt een exemplaar (van de 25) van dit unieke shirt winnen door een mail te sturen naar info@sneakerz.nl en de volgende vraag te beantwoorden: Mail ons de vier voornamen van de mensen achter de coole Freshcotton website.

Sneakerz AMS #04
Lokatie: Panama Amsterdam
Datum: 12 maart 2005
Open: 22.00 uur 04.00 uur
Voorverkoop: euro 12,50 via www.beep.nl
Deur: euro 15,00
Website: www.sneakerz.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws