Preparty Gouden Kabouter Awards 2005

Partyscene Redactie | 25 februari 2005
headlines



In bioscoop Calipso wordt op 4 maart de tweede Gouden Kabouterfilm vertoond, een terugblik op vorig jaar. Het entertainment op de afterparty is in handen van de Discotwins en Jack Undercover. De film begint om 23.00 uur en de entree is € 7,50.

De Gouden Kabouter Awards was bedoeld als een parodie op Hollywood’s Oscaruitreikingen. Maar al snel bleek dat wij nuchtere Nederlanders ook gevoelig zijn voor het winnen van een beeldje, want de hele dancescene zet jaarlijks alles opzij voor de Gouden Kabouter Awards.
Oprichters Jack Undercover en Maz Weston runnen samen DJ Fanclub, wat begon als een soort gossipblad voor de Amsterdamse dancescene. Tegenwoordig kent heel clubbend Nederland het roddelportaal en vullen ze, naast hun website, pagina’s in verschillende tijdschriften.
Enkele voorbeelden van GKA-categorieën zijn ‘beste partywebsite’, ‘beste terugkerende feest’ maar ook ‘dj met het beste kapsel’ en ‘dj waarmee ik in een jacuzzi in miami wil zitten’. Je kunt vanaf nu je stem uitbrengen op www.djfanclub.nl.

Op maandag 14 maart zet iedereen koers naar Paradiso, hopend op een titel en natuurlijk zo’n glimmende dwerg.
Het gala begint om 22.00 uur, vanaf 21.00 uur kun je naar binnen.
entree: 10 euro inclusief daglidmaatschap
Vvk bij Amsterdams Uitburo en postkantoren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws