Nieuw concept Time Warp

Partyscene Redactie | 24 februari 2005
headlines


In samenwerking met TDK Europe heeft organisator Cosmopop besloten de visie van het evenement in de muzikale en culturele opzichten te verbreden.
Het nieuwe motto luidt dan ook: TDK Time Warp - Colours of Rhythm, waarbij colours verwijst naar de verschillende gezichten en onderdelen van het moderne bestaan. Bij rhythm moet je denken aan ‘energie van creativiteit’, die mensen uit de hele wereld met elkaar verbindt. Klinkt erg zweverig allemaal, maar dat valt wel mee. Het is in ieder geval niet te merken aan de line-up, die bestaat uit dj’s Sven Väth, Richie Hawtin, DJ Hell, DJ Rush, Dave Clarke, Ricardo Villalobos, Moguai, Timo Maas, Mauro Picotto, DJ Koze, Chris Liebing, Monika Kruse, Marco Bailey, Pascal F.E.O.S., Ricardo Ferri, Karotte, Wighnomy Brothers, Toni Rios, Felipe, SeeBase, Marc Bean, Laila Abu-Er-Rub. Live: Alter Ego

Naast het festival brengt de organisatie dit jaar onder meer een exclusieve showcase van het experimentele Warp label. Artiesten als Plaid, Hexstatic en Luke Vibert zullen daar van zich laten horen in de green area. Hier staan muziek en technologische innovatie centraal.
Daarnaast is er een speciaal gedeelte voor platenlabels om nieuwe artiesten te presenteren en een lounge waar muziekdeals gesloten kunnen worden.

Elk gedeelte krijgt zijn eigen kleur. Blauw is de kleur voor de artiesten die er optreden, rood is voor de labels en groen voor het multimedia evenement.
Verder zijn er allerlei plannen omtrent downloaden en remixen in de vorm van een wedstrijd. Voor meer info kun je terecht op de volgende websites:
www.tdktimewarp.de, www.cosmopop.biz, radioactice.de, www.rubber-travel.com
Opening: 20:00 – 12:00
Tickets € 35,- (excl. fee) / € 42,-
Tickets vanaf binnenkort verkrijgbaar in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws