Belgian Dance Awards

Partyscene Redactie | 22 februari 2005
headlines


Onze Zuiderburen beschikken over een tientallen clubs waar elk weekend een heleboel clubgangers uit hun dak gaan op muziek van Belgische dj’s, die vaak in het buitenland heel bekend zijn. In hun eigen land hebben ze echter nog nooit een award of prijs mogen ontvangen voor hun draaiprestaties, omdat daar nooit zulke prijsuitreikingen zijn geweest.
Maar op 27 maart komt daar verandering in, want dan worden er maar liefst drie dance-evenementen georganiseerd in het land van friet en bonbons. Hiermee hoopt de organisatie de artiesten eindelijk de erkenning te geven die ze verdienen.

Het Belga Dance Festival richt zich op trance en house, stromingen die weinig voorkomen in de Belgische scene. De line-up bestaat uit onder meer Lasgo, Milk Inc. en Cor Fijneman.
En dan de klapper van de dag, de Belgian Dance Awards, met winnaars in categorieën beste producer, dj, label, club, party, magazine, website en radioshow.
Naast deze primeur op Belgisch dancegebied, is er ook nog een heuse Dance Music Convention, waar verschillende stands allerlei dance-items uitstallen. Daarnaast krijgt Belgisch onbekend talent de kans zich te profileren.
De Dance Awards zijn te bekijken op TMF.

Meer info op www.belgadance.be

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws