365MAG en Panama presents: TILT: Explorer Album Launch

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 18 Februari komt niemand minder dan TILT het nieuwe album Explorer presenteren in club Panama in Amsterdam. De heren van het Engelse TILT bestaan uit Parks & Wilson en Andy Moor en het trio bracht al vele releases uit die ook de top 40 in Nederland haalde, maar ze werden vooral bekend doordat ze al in 1995 door het label van Paul Oakenfold (UK), Perfecto werden opgepikt met de single I Dream. Vanaf dat moment heeft TILT een grote stapel hits op hun naam weten te zetten waarmee ze in alle DJ boxen terecht kwamen.

Explorer is voor het drietal hun eerste langverwachte artiesten album en daarom zijn ze nu op een clubtour langs alle belangrijke clubs in Europa. 365MAG en Panama zijn zeer content met de keuze van TILT om daarbij ook Amsterdam aan te doen.

Naast TILT zal ook Lucien Foort achter de draaitafels plaatsnemen en dat is bijzonder omdat de Rotterdammer niet vaak in Nederlandse clubs te horen is. Lucien, een oude bekende van 365MAG, heeft de laatste jaren als DJ de hele wereld gezien en zal het publiek zeker laten horen dat ook Nederland zijn steentje bijdraagt binnen de internationale muziek scene. De uit Engeland afkomstige, maar in Nederland wonende, Paul Sparkes zal het publiek opwarmen en in de studio staat de Nederlandse DJ Reece!

Rob Szepesi van 365MAG.com zegt over hun tweede evenement in samenwerking met Panama: Het belooft een spannende avond te worden. Kwaliteitsmuziek en een super VJ show. TILT timmert al jaren aan de weg met mooie releases, Parks & Wilson en vroeger ook Quiver (John Graham) zijn een vaste waarde geworden in de internationale dance industrie, na het vorige succes met het Engelse drietal van X-press-2 is het geen toeval dat er weer een grote act staat, nu komt ook Lucien Foort zijn steentje bijdragen

Vrijdag 18 Februari, Panama
23.00 04.00
365mag.com & Panama Presents: TILT: Explorer Album Launch
Line-up: TILT (Parks & Wilson & Andy Moor), Lucien Foort, Paul Sparkes (UK) en Reece.
Guestlist: tilt@365mag.com

Meer info:
www.365mag.com
www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws