Download Ferry Corstens Live Set

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zijn live-sets van de main-stage en vip-stage is opgenomen en maandag 14 februari a.s. elk als download tegen betaling via Dance-Tunes.com beschikbaar worden.

Voor het eerst in de Nederlandse evenementen geschiedenis worden er een live-opnamen van een DJ-set zeer kort na een evenement beschikbaar als legale download. Dance-Tunes.com heeft dit initiatief genomen als voorloper op de officile lancering van het download platform Dance-Tunes.com, welke in maart van dit jaar gaat plaatsvinden, waar deze unieke feature van live-sets en dj-mixen in terugkomt.

De downloads van de live-sets van Ferry Corsten, die elk ongeveer 11 tot 14 tracks zullen bevatten, zullen 7,70 per stuk gaan kosten en zijn met Credit Card of Sms te betalen. Ook het betalen van een download met een enkel Sms-bericht is een unieke feature die nog niet eerder op de huidige download platforms wordt toegepast.

Via Dance-Tunes.com is tevens een kijkje te nemen op de beta versie 0.9 (een test-versie). Dit is een voorproefje van wat de uiteindelijke website van Dance-Tunes.com gaat worden. Inmiddels zijn hier al duizenden tunes ingevoerd. Onlangs heeft Dance-Tunes.com op een internationale muziekbeurs MIDEM in Cannes met vele Dance-platenmaatschappijen uit de wereld overeenkomsten gesloten. Naar verwachting zullen er medio 2005 meer dan 70.000 Dance-titels via de download service Dance-Tunes.com beschikbaar zijn.

Klik hier voor de Trance Energy foto's van Phono.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws