Ht Haags Studentenfeest

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Net zoals vorig jaar slaan diverse Haagse studenten verenigingen de handen ineen en komen met een 2e editie van Ht Haags Studentenfeest. Deze editie van Ht Haags Studentenfeest zal plaats vinden in het Paard van Troje te Den Haag. Na het grote succes van vorig jaar zal belooft het ook dit keer een massaal spektakel worden.

De line-up is tegenover vorig jaar, heel anders. Voor deze editie van Ht Haags Studentenfeest is gekozen voor DJ Mark uit Arnhem en als afsluitende hoofdact, onze eigen Haagse DJ Nickolas Quartez.

DJ mark is een upcoming talent uit Arnhem. Deze getalenteerde DJ laat in het oosten van het land met zijn muziek keuze menig publiek helemaal los gaan. Op deze editie van Ht Haags Studentenfeest komt DJ Mark ook zonder enige twijfel het Paard van Troje op zijn kop zetten.

Nickolas Quartez a.k.a. NQ (Alien Emotions), De DJ die in de regio Den haag behoorlijk naam aan het maken is. Erg goede skills, beginnend producer en een man met een zeer groot muzikaal fantasie en talent, daarom voor ons een reden om hem te vragen. Ook is hij de main man achter Alien Emotions, een organisatie die feesten doet en boekingen regelt van diverse artiesten. Op deze avond staat hij als hoofdact/afsluiter. De mensen die reeds bekend zijn met Nickolas Quartez, weten dat deze DJ normaliter alleen met techno het publiek entertaint en dat hij alleen op speciale gelegenheden zijn breakbeat set uit te platen koffer tovert. Verwacht op deze avond een gruwelijk vette, drie uur durende set, bestaande uit een combinatie van oldskool breaks met invloeden uit de techno scne.

Als student mag dit feest niet ontbreken in jouw studie jaar.
Vanaf 22:30 staan de deuren van het Paard open om jou te ontvangen. Een ding is zeker. Dit wordt een avond dat je niet meer vergeten zal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws