Finale Visual Sensations

Partyscene Redactie | 31 januari 2005
headlines


Visual Sensations is de naam van deze eerste vj-wedstrijd. Na zes regiofinales vindt op zaterdag 12 februari de landelijke finale plaats in de Melkweg te Amsterdam. Voor de winnaar ligt er een € 6500 kostende digitale videocamera van Sony klaar, inclusief computer. Ook mag de bofkont optreden tijdens het PixelACHE Festival in Helsinki. Er is verder ook een prijs voor de runner-up en die mag zijn kunsten laten zien tijdens het CYNETart festival in Dresden. Van beide evenementen zit tijdens de finale een vertegenwoordiger in de jury.

Tijdens de wedstrijd zullen de kandidaten een kwartier lang een live-set weggeven op de beats van dj L-Dopa. Hosts van de avond zijn Ruben Dingemans en MTV’s Leena.
Onder de finalisten is één Zuiderbuur, Visual Kitchen. De overige finalisten zijn Nederlanders: Résistance Électronique, SXNDRX, Subliminal Mess, SF&L, The Organisation of Imagination en Drifter TV Live.
Na de uitslag kan er verder worden gefeest op de Crossfader Dancenight.

Check voor meer info www.visualsensations.nl

Een live-uitzending van de avond kun je volgen op www.fabchannel.com


Om alvast in de stemming te komen, kun je overdag in Paradiso tussen 11.30 en 15.30 uur een symposium over vj-cultuur volgen. Voor details kun je terecht op de site van Visual Sensations.
Om 17.00 uur is er de opening van WONDERWALL, een tentoonstelling met stukken van het Nederlands Instituut voor Mediakunst. Meer info op www.montevideo.nl








Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws