Nieuw Concept met Reactor

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Reactor neemt voor de derde editie in Warehouse 294 naast de bekende areas op de begane grond, ook de boven verdieping onder handen. De rauw ogende etage vormt de tweede stage van het techno-event. Dit is mogelijk door de nieuwe samenwerking met Concept die de tweede stage gaat invullen. Op 26 maart zullen achttien bekende en minder bekende djs als Monika Kruse, Ben Sims, Oscar Mulero, Christian Wnsch, Preach, Benny Rodrigues en Vin-iLL, hun opwachting maken.


Creatief
Reactor richt zich voornamelijk op beleving De uitstraling van Warehouse 294, het metalen decor met bijbehorende visuals, graphic design en een hard, zuiver geluid vormen het geschikte umfelt voor techno. Subtiele reflecties vanuit de duisternis zorgen voor extra eye-candy en worden verzorgd door Squadra Azzurri Napolistagedesign.


Uitzinnig
Reactor verwacht uitzinnige bezoekers in het Monumentale pand in Havens-West te Rotterdam. Ten opzichte van de laatste twee edities blijft de entree prijs onveranderd (29 euro in de voorverkoop). Check www.warehouse294.nl voor de volledige line up, voorverkooppunten en overige informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws