Louie Vega debuteert in Jimmy Woo

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een afwezigheid van 3 maanden is Luvdancin terug. Op 30 januari aanstaande vormt de Amsterdamse Jimmy Woo het decor voor de eerste Luvdancin van 2005. In samenwerking met de Woo Circle, de vaste zondagavond promotor in de Jimmy Woo, presenteert Luvdancin: "The Elements of Life, Extensions Cd Release Party". Niemand minder dan "Little Louie" Vega zal zijn nieuwste cd introduceren aan het Nederlandse publiek.

De "Master at Work" startte zijn Elements of Life project een aantal jaar geleden. Dit project moest zijn Latijns Amerikaanse roots een plek geven. Bossanova, Soca, en Salsa waren de belangrijkste inspiratiebronnen voor het eerste album. Dit album ontving wereldwijd lovende kritieken. Ter promotie van het eerste album vond er met een 13 koppige live band een uitgebreide zomertour plaats langs de belangrijkste Europese festivals en maakte daar grote indruk. Zijn optredens in Nederland tijdens het North Sea Jazz festival en tijdens Luvdancin in Paradiso staan menigeen nog in het geheugen gegrift.

Nu is er een vervolgalbum, een remix album met betrekking tot het eerste Elements of Life album. Doel van dit album is om de tracks van het eerste EOL album om te turnen tot dancefloor anthems. Gerenommeerde dance-producers werkten mee aan dit project zoals Jazzy Jeff, dj Gregory, Frankie Feliciano, Blaze en natuurlijk de andere Masters at Work, Kenny Dope.



Zondag 30 januari zal "Little Louie" Vega dit nieuwe album met een exclusief optreden introduceren, daarbij vergezeld door Raoul Midon. Raoul Midon is de talentvolle zanger/gitarist van de EOL band van Louie Vega die inmiddels een eigen artiestalbum heeft verdiend bij Blue Note USA.

Voor de introductie van dit album heeft Louie Vega dus gekozen voor een intiemere setting, de Jimmy Woo. Hij heeft bewust gekozen voor de zondagavond daar het typische eclectische Woo Circle geluid zeer goed aansluit bij zijn eigen wekelijkse clubavond in New York, Roots in Cielo. Het belooft een bijzondere avond te worden.

LUVDANCIN & WOO CIRCLE presents
THE ELEMENTS OF LIFE EXTENSIONS CD RELEASE PARTY featuring
"LITTLE LOUIE" VEGA & RAOUL MIDON
CASSIE 6, MC GARY
30 januari 2005
Entree 15 euro
Van 20.00 tot 03.00
Geen voorverkoop en geen gastenlijst.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws