Traffic (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De eerste Traffic van 2005 staat weer voor de deur! Op vrijdag 21 januari gaan we met Traffic het nieuwe jaar in met een fijne kwaliteits line up vol zware diepe techno. We hebben weer ons uiterste best gedaan om een originele hoogstaande line up samen te stellen die voor de technoliefhebber uitdagend en inspirerend is. Als eerste mogen we een live optreden van Rue East verwachten. Dit Londense duo aka mark Broom en Dave Hill staat al jarenlang garant voor hoogstaande releases en hun tracks worden veel gedraaid en geremixt door oa Surgeon, Oscar Mulero, Jeff Mills en Ben Sims. Dit zal hun debuutoptreden voor Nederland worden en we kunnen dan ook niet wachten om ze live aan het werk te zien.

Naast Rue East kunnen we ook nog een live optreden van Jacek Sienkiewicz verwachten. Deze muzikale duizendpoot uit de Cocoon stal van Sven Vath gooit al jaren hoge ogen met z'n diepe zware minimalistische techno. Zijn kijk op de op de technowereld is uniek en onlangs was hij een van de hoogtepunten tijdens "I love techno 2004" met zijn live set in de Red Room.

Verder zijn we heel blij om de uit Londen afkomstige Steve Bicknell te verwelkomen op Traffic. Steve Bicknell staat bekend om zijn diepe funky beats en zijn vele releases zijn op grote labels als Tresor, Novamute en zijn eigen labels Lost en Cosmic Records. Daarnaast heeft deze technowizzard ook nog eens tientallen remixes op z'n naam staan voor grote namen als Joey Beltram, Technasia en The Advent. Zijn laatste optreden in Amsterdam was alweer 6 jaar geleden waar hij in '99 samen met Jeff Mills de legendarische Westergasfabriek totaal op z'n kop zette. Dat belooft veel goeds!



De Traffic avond zou natuurlijk niet compleet zijn zonder onze Nederlandse huis-dj's Bart Skils en Lauhaus. Zij zullen samen met onze buitenlandse gasten de avond tot een groot hoogtepunt brengen. Kaarten zullen 15,= gaan kosten en zijn verkrijgbaar bij Outland records en de 150 grotere postkantoren in het hele land.

Ons goede voornemen is in ieder geval om in 2005 weer keihard te gaan rocken. Goede party's met kwaliteits techno en een de bekende gezellige Traffic sfeer. Het beste en tot 21 januari!

Details:
Traffic @ Melkweg
Friday 21 january 2005

Live on stage:
Rue East aka Mark Broom & Dave Hill (Pure Plastic, D1, London)
Jacek Sienkiewicz (Cocoon, Recognition, Trapez, Warswaw)

DJ's:
Steve Bicknell (Cosmic, Lost, Tresor, London)
Bart Skils (Voltt, Mono, Amsterdam)
Lauhaus (Mono, Amsterdam)

Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 22.00 - 5.00 Presale 15,= /17,= at the door

Presale at Outland Records and 150 bigger postoffices.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws