Black Hole Recordings landt in The Powerzone

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Black Hole Recordings heeft voor de Clubnight van 29 Januari een selectie gemaakt van 4 artiesten om te avond van glans te voorzien. Cor Fijneman, Mark Norman, Mojado (live) en Dj Ton T.B. zullen acte de prsnce geven op de eerste officile label night van 2005. Deze vier acts zullen het beste brengen in trance en techno.

Cor Fijneman zal op deze avond de tweede 12Inch op zijn eigen label Outstanding releasen. De tracks San Pedro/San Andreas zijn samen geproduceerd met Matrixx resident Jochen Miller en staan op dit moment in de playlists van Marco V, Judge Jules en Tisto.

Het Belgisch/Franse duo Mojado zal een knallende showcase gaan geven van hun nog uit te komen album met megahits zoals El Toro, Naranja en het nog te verschijnen Senorita. Voor Mark Norman zal de avond in het teken staan van hun release Summer Queen onder het alter ego Starr wat deze maand zal uitkomen op het In Trance We Trust label van Black Hole Recordings. Onder de alter ego's Fate Federation en Tangled Universe komen deze maand twee platen uit van de hand van Dj Ton T.B..


Ready for take off?


Met zijn unieke trance geluid zal hij deze Black Hole avond opwarmen. Deze avond in The Powerzone is er 1 van velen die nog gaan komen, de artiesten zullen in 2005 de hele wereld afreizen voor Black Hole evenementen. Zo staan er in de eerste maanden al Black Hole avonden gepland in Oostende (Belgi), Amsterdam, Pardubice (Tjechi) en Istanbul (Turkije).

Meer informatie over Black Hole Recordings op www.blackholerecordings.com

Powered by ID-T.COM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws