ID&T en Escape gaan voor de nieuwe clubsound

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 8 Januari is het zo ver, dan beginnen ID&T en Escape met een heel nieuw concept: Framebusters. De enorme diversiteit van de Nederlandse cultuur vraagt om diversiteit in het uitgaansleven. Uiteraard is er voor iedereen wel iets te vinden in het huidige aanbod van feesten en clubavonden, maar dat blijft vaak heel afgekaderd. Zo gaan techno-liefhebbers alleen naar techno-avonden en hiphoppers naar hiphop-avonden. Volgens de initiatiefnemers is het de hoogste tijd al die losse eilandjes eens goed door elkaar te schudden. En met die gedachte in het achterhoofd komen ze nu met een nieuwe clubavond in Amsterdam.

Volgens ID&T en de Escape kunnen al die stromingen prima samenkomen op n avond. Ze kiezen hiervoor steeds voor een originele invalshoek, dus niet alleen door verschillende DJ's naast elkaar te zetten maar bijvoorbeeld ook door DJ-battles of een techno-DJ die ineens een clubset draait. Het wordt een wekelijkse clubavond in de Escape waar de verassing, kwaliteit en vernieuwing centraal staan. Een keer in de maand is er een 'Great Escape'-versie waarbij ook de Escape deLuxe ruimte, cafe de Kroon en de ID&T radiostudio in het pand ernaast erbij worden getrokken. Op de rest van de zaterdagen vinden de avonden puur in de Escape plaats. Alle avonden, zowel de 'Great Escape' en andere zaterdagen, bieden een grote verscheidenheid aan muziek en entertainment. Elke avond zal staan voor kwaliteit, muziek en vernieuwing met een eigenwijs en eigentijds karakter. Naast de programmering van bekende DJ's zullen de zaterdagavonden in de Escape ook een podium bieden aan nieuw talent.

Om de grenzen van alle stromingen goed te kunnen doorbreken moeten ze eerst duidelijk gedefinieerd worden. Dat gaat gebeuren in de aanloop naar de eerste 'Great Escape'. Vanaf 8 januari tot en met 19 februari zullen nog n keer alle verschillende stromingen duidelijk worden neergezet, techno, electro, urban, progressive etc. Om dan op zaterdag 26 februari samen te smelten tot n grote zinderende nieuwe playground in de Amsterdamse clubscene...

8 Januari: HOUSE
La Nia
Victor Coral
Laidback Luke

15 Januari : TECHNO
Richard
Phil Kieran
Jerome

22 Januari: HOUSE
Lin
Brian S (4 uur set)
Norman Soares (percussie)

29 Januari: URBAN ECLECTIC
The Flexican
Jeremaine S
Chuckie

5 Februari: ELECTRO
De Echte Mr. De Bruin
Lacroix
Joost van Bellen

12 Februari: PROGRESSIVE HOUSE
O.N.N.O
Lucien Foort

19 Februari: TECH HOUSE
Marcus
Mason
Marnix


FRAMEBUSTERS
Zaterdagen januari en februari van 23.00 tot 05.00
Escape Venue, Rembrandtplein 11
14 euro, GEEN VOORVERKOOP
www.id-t.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws