Vroegtijdig einde Club Umania

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De afgelopen twee weken hebben de meest uiteenlopende geruchten over Umania de dance scene doorkruist. Een ding mag hierin duidelijk zijn; de club is niet meer en dat betreurt niet alleen de eigenaar, Jesse maar ook dansminnend Den Haag en omgeving.

Het was de intentie om met het pand een nieuw begin in te luiden. Na een intensieve verbouwing, nieuw licht- en geluidssysteem en een geheel nieuw concept waren we er in september helemaal klaar voor. Helaas heeft het niet uitgepakt zoals we verwacht hadden en hebben we vroegtijdig met Umania moeten stoppen. Reden daarvoor is heel simpel, het grote publiek bleef helaas weg. Een trend die in de gehele scene merkbaar is. Langer openblijven hield ook meteen in dat ik te veel concessies moest doen ten aanzien van het oorspronkelijke concept en dat zou tot gevolg hebben dat ik er zelf geen plezier meer in zou hebben. Dan wordt het gewoon tijd om eruit te stappen, aldus Jesse.

Het pand Celebration Studios is vorige week overgegaan naar een nieuwe eigenaar die direct met exploiteren is begonnen.

Jesse: Ik wens de nieuwe eigenaar heel veel succes toe met zijn nieuwe onderneming. Verder wil ik iedereen die Umania een warm hart schonk bedanken voor hun steun en loyaliteit. Als laatste kan ik alleen maar zeggen dat we het hier niet bij zullen laten. Tot die tijd wens ik iedereen een fijne kerst en een heel gelukkig 2005 toe.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws