The Power Zone: 4th Anniversary (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In december viert The Power Zone haar 4-jarig bestaan en in die 4 jaar is er veel gebeurd. Zo is per september jongstleden de totale programmering van The Power Zone aangepast en wordt er samengewerkt met grote organisaties waaronder o.a. ID&T, Chemistry, Xcess en FCA-Music.

Spectaculaire DJ sets van Tiesto, Sasha, Paul van Dijk, Todd Terry, Stonebridge en vele anderen, hebben The Power Zone als locatie nog verder op de nationale en internationale kaart gezet. Met Testimonial: a tribute to MC Marxman en de Freak Show met een optreden de Audio Bullys in het vooruitzicht, belooft het een meer dan feestelijke afsluiting van het jaar te worden.

Voorafgaand aan deze feestelijke afsluiting van 2004 is de 4th Anniversary van The Power Zone. DJs deze avond zijn Jack de Marseille (FR), Victor Coral (RUSH) en resident DJ van het 1e uur: Ismedio. Aangevuld door sprookjesachtige decoratie en sensuele danseressen zal het een waardige viering van het 4-jarig bestaan worden. Kaarten kosten 12,50 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via alle Ticketboxverkooppunten. De trouwe subscribers van de mailinglist van The Power Zone kunnen rekening op een fikse korting in hun mailbox wat een 4-jarig bestaan waardig is.


Sunday 26th of December
The Power Zone 4th Anniversary
DJs Jack de Marseille (FR), Victor Coral, Ismedio
From 23.00 till 05.00
Presale 12,50 (ex fee) Door 17,50

Phono geeft gastenlijstplekken weg. Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws