Randy Katana en Mike S in de AstA

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 18 december krijgt ASTA bezoek van 2 helden uit de dance scene. Naast onze vaste resident Promiss zien we niemand minder dan Randy Katana en Mike S achter "the wheels of steel" verschijnen.

Randy Katana is een naam die al vele jaren meegaat in de internationale dancescene. Randy Katana was de oprichter van Jinx records, en heeft daar ook diverse succesvolle releases op uitgebracht. Na een relatief stille periode eind jaren negentig begon hij in 2001 weer met produceren van enkele Dance/trance klassiekers, zoals Fancy Fair en Gemini. Zijn platen werden door alle topdj's grijsgedraaid, enkele voorbeelden hiervan zijn Tiesto, Marco V en Johan Gielen. Ook maakte hij succesvolle remixen zoals zijn remix van Viframa - Crystal. In 2004 brengt hij zijn platen onder anderen uit bij Reset Records, een sublabel van het succesvolle Spinnin Records. Zijn eerste release daar was meteen weer een klapper, de plaat "One Solid Wave".

Ook een druk mannetje is DJ Mike S. Hoewel er niet veel informatie over deze uit Stuttgart komende dj is wil niet zeggen dat hij niet totaal onbekend is. Mike S begint met draaien al vanaf zijn 15e jaar en doet dat zo goed dat hij binnen de korste keren in de grote clubs van Duitsland en Oostenrijk draait. Na talloze producties met verschillende dj`s en producers o.a. Marco Zaffarano richt Mike samen met dezelfde Zaffarano het record label Delerium records op en een tijd later ook nog eens Suspects records. Sinds 2002 heeft Mike opnieuw een label (electric Delicate) opgericht waar hij op dit moment al zijn energie in steekt, Maar deze avond zal hij ASTA gaan verblijden met zijn heerlijk Techno-House sounds.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws