Xcess Profiles Vrijdag 3 december (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 3 december slaan MAW en Xcess de handen ineen voor de laatste Xcess Profiles van 2004. Om het jaar in stijl af te sluiten wordt er wederom een fantastische line-up uit de hoge technohoed getoverd; Bart Skills, Remy en Valentino Kanzyani.

Bart Skills, die zijn debuut maakt op Profiles, zal de avond openen. Deze Amsterdammer heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd wat hem vele boekingen in binnen- en buitenland heeft opgeleverd. Daarnaast behoren zijn Voltt en Traffic feesten tot de populairste technofeesten van Amsterdam.

Bijzonder blij is de organisatie met de komst van DJ Remy. Nog niet eerder stond de uit Den Haag afkomstige dj in Las Palmas. Zeker iets om naar uit te kijken. Zijn technosets behoeven geen nadere toelichting; al vanaf begin jaren 90 staat Remy aan de top. Dat zegt genoeg!

De uit Sloveni afkomstige Valentino Kanzyani is de afgelopen jaren heel langzaam naar de top geslopen. Met zijn fantastische producties en dito dj sets heeft hij wereldwijd een grote schare fans opgebouwd. Eerdere optredens op MAW en Xcess bewezen het al; Valentino is een super dj!



Meer info over MAW en Xcess is terug te vinden op www.mawparty.nl en www.xcess-events.nl


Vrijdag 3 december
Xcess Profiles
23.00 05.00 u.
Presale 15,00

Valentino Kanzyani, Remy, Bart Skills, VJ Lenard D|V

Club Las Palmas
Wilhelminakade 66
3072 AR Rotterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws