Innercity 2004, Las Vegas: Quitte of Dubbel?

Partyscene Redactie | 19 november 2004
headlines


In zijn column op de ID&T website schrijft Duncan Stutterheim het volgende:
(...)
"De prijzen van onze kaarten zijn in de afgelopen jaren langzaam maar zeker gestegen. We hebben weliswaar ook zelf steeds meer geld uitgegeven aan decor, licht, geluid, show. Ook de huur van de locaties, de gages van de DJ’s, de kosten van security, alles is omhoog gegaan. Iedereen dacht dat de bomen tot in de hemel zouden groeien. Het gevolg is nu dat we heel veel geld uitgeven om een goed feest neer te zetten met een perfecte show, een geweldig decor en een dikke line-up en alles erop en eraan, maar daardoor is het kaartje ook heel veel duurder geworden en het is bijna niet meer te betalen voor de bezoeker.

We moeten terug naar de basis. Ook ID&T. Het gaat erom dat ik met ID&T mensen die daar van houden de mogelijkheid kan bieden om een fantastische nacht te beleven met muziek, show en vooral veel plezier met vrienden en vriendinnen. Natuurlijk moet ik als bedrijf er geld mee verdienen ook om de 70 mensen te kunnen betalen die ik in dienst heb en anders ga ik failliet en is er helemaal geen Innercity meer. Maar ook de verdiensten van ID&T zullen minder moeten worden als ik wil dat mensen naar Innercity kunnen komen.
(...)
Ik wil met ID&T een statement maken. Iedereen die al een kaart heeft gekocht mag gratis iemand meenemen. Iedereen die de komende maand een kaart voor Innercity koopt mag ook gratis iemand meenemen. Dus: 2 voor de prijs van 1. Het past wel bij Las Vegas: Quitte of dubbel. "
(...)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws