Dance-album voor P Diddy

Partyscene Redactie | 18 november 2004
headlines




De rapper was tot een aantal jaren geleden niet echt bekend met het fenomeen dance. Dj Erick Morillo vertelde in een interview dat hij Diddy de afgelopen jaren heeft laten zien wat echte house-muziek is, hij was alleen bekend met trance. Als graag geziene gast op Ibiza kwam hij in aanraking met house en afgelopen jaar vergezelde hij zelfs Morillo in de dj-booth voor een aantal live-optredens. Hetgeen niet door iedereen gewaardeerd werd. Diddy werd afgelopen zomer op het party-eiland van het podium gefloten en uitgelachen toen hij begon te rappen. Dat weerhield hem er niet van samen met de dj een aantal tracks te maken die te horen zijn op Morillo’s album ‘My World’.

Het dance-album ‘Divided Souls’, van P. Diddy zelf, stond eerst gepland voor afgelopen lente, werd uitgesteld tot de zomer maar...het gaat er nu echt van komen. Binnenkort verschijnt het eerste dance-album van bad boy Diddy.

Voor het album heeft hij de hulp ingeroepen van een groot aantal producers. De meeste nummers maakte hij samen met Felix da Housecat, in totaal maar liefst 12. Zo’n 5 nummers zullen er waarschijnlijk van verschijnen op het album.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws