Crme fresh 5th anniversary

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op donderdag 11 november 1999 werd in Stereo Sushi te Amsterdam de eerste aflevering van Crme Fresh georganiseerd. Onder andere Victor Coral draaide op
dat eerste feest zo lekker dat de sushis je om de oren vlogen.

In de afgelopen vijf jaar heeft Crme Fresh al meer dan 50 feesten verspreid over Amsterdam en omgeving gegeven. En het einde is nog niet in zicht, want na
Stereo Sushi, het Olympisch Stadion, Hotel Arena, het Leidseplein op Koninginnedag, Nieuwpoortkade en Bloemendaal heeft Crme Fresh zijn vaste stek gevonden in Sinners te Amsterdam. Al meer dan 2 jaar laat Crme Fresh de 2e zaterdag van de maand knallen op deze locatie.

Reden genoeg voor een feestje! Op zaterdag 13 november vieren we het vijfjarig bestaan van Crme Fresh. Vanaf 23.00 uur is het feest in Sinners. Een zeer groot aantal djs zal een plaatje leggen, waaronder: Victor Coral, Marcel, Irwan, Robert Feelgood, D Rashid, Gomes, Andy Callister, Goodgrip, Delacruz, Melly Mel, Van Bellen, The Ice Cream Team, Brian S, Missing Links, Mr Speak en Groovemaster Johnson. Daarnaast zijn Miss Bunty, Lady Bee en Spyder erbij om de lyrics te verzorgen.

Kaarten zijn te koop voor een bedrag van 12,- aan de deur van Sinners. De deuren gaan om 23.00 uur open en zullen rond de klok van vijf weer sluiten. Check [urlwww.cremefresh.com[/url] voor de laatste info. Sinners, Wagenstraat 3 te Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws