Tisto beloond voor baanbrekend jaar

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 28 oktober is Tisto wederom gekozen tot populairste DJ in DJ Magazines TOP 100 lijst, de enige lijst waarbij gestemd wordt door muziekliefhebbers van over de gehele wereld. Het jaar 2004 is een baanbrekend jaar geweest met een wereldtournee door Azi, Noord- en Zuid-Amerika en bijna alle andere landen over de gehele wereld. Een succesvol seizoen op Ibiza, het winnen van belangrijke awards wereldwijd, het produceren van 2 artiesten albums en een uniek optreden tijdens de officile openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene. Het voor de derde keer op rij winnen van de DJ Magazine Award is een absolute kroon op een jaar van hard werken. Het laat duidelijk zien dat Tisto op dit moment de superster DJ van de wereld is.

Het jaar 2004 is er een jaar geweest dat Tisto met een vogelvlucht genomen heeft. Het jaar begon met een intensieve wereldtournee door Zuid-Amerika met optredens in Argentini, Brazili en Chili. Vervolgens werd Azi aangedaan met o.a. optredens in China, Vietnam en Japan. Na deze tournees stonden er optredens op het programma in Noord-Amerika, Russia, Engeland, Spanje en Polen. Gedurende de zomer draaide Tisto 11 keer op donderdag voor een uitverkocht Amnesia op Ibiza.

Tegelijkertijd presteerde Tisto het om zijn artiesten album Just Be af te maken in Mei en om deze succesvol te lanceren middels release parties over de gehele wereld. Het album had minder dan twee maanden nodig om goud te worden in Nederland en het titel nummer van zijn Just Be album stijgt momenteel in de hitlijsten en is wereldwijd op de dansvloeren te horen.

In oktober 2003 werd Tisto gevraagd om op te treden tijdens de parade of the athletes bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene. Hij draaide 90 minuten live voor meer dan 70.000 mensen in het stadion en voor miljoenen kijkers over de gehele wereld die de opening bekeken via de televisie. Voor deze unieke kans produceerde Tisto veel nieuwe muziek, wat resulteerde in het artiestenalbum Parade of the Athletes welke in oktober 2004 wereldwijd is uitgebracht.

Tisto sluit dit fantastische jaar af met nieuwe edities van Tisto In Concert in Nederland op 29 en 30 oktober en een editie in Belgi op 6 november. Voor alle drie de concerten zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar bij de verschillende Ticketbox filialen, de reden hiervoor is dat een aantal buitenlandse promotors hun kaarten niet opgehaald hebben. Tevens staan er wederom tournees op het programma door Zuid- en Noord-Amerika inclusief een speciaal oud en nieuw evenement in Los Angeles.

Alles bij elkaar kan men stellen dat 2004 een jaar was vol met hoogtepunten en het winnen van bijna alle belangrijke prijzen op het gebied van dance. Het winnen van DJ Magazines TOP 100 voor de derde keer op rij is een kroon op Tistos jaar van hard werken, intensief toeren en zijn innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling van dance wereldwijd. Samenvattend laat Tistos jaar zien dat het niet alleen maar draait om de beste te worden maar ook om ervoor te zorgen dat het begrip DJ naar een hoger niveau getild wordt. Een ding dat Tisto zeker heeft bereikt door s werelds superster DJ te worden, zijn ster is gestegen boven alles wat ooit werd verwacht van een DJ.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws