Loveboat2.0: living in a magazine

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 6 november legt de OCEANDIVA weer aan bij de PTA voor de 12e editie van Loveboat2.0. Het thema is living in a magazine; waan je in de wereld van een glamour magazine!

Precies 1 jaar na de start op de OCEANDIVA gaat Loveboat 2.0 een nieuwe koers bevaren. Na 12 edities met vaste residents achter ons komt er de komende tijd meer variatie in de muzikale programmering. Dit is goed te merken aan de verrassende line-up voor deze editie, en zal de komende tijd aan boord nog duidelijker zichtbaar worden.

Deze maand staat in het teken van de diepere loveboat sounds met stuurmannen: Pete Heller, Dimitri en Jefferson.

De 33 jarige UK dj Pete Heller maakte begin jaren 90 naam als helft van het duo Farley & Heller. Later stond solo hij aan de wieg van enorme clubhits als big love en ultra flava. Als dj kan hij als geen ander een groovy deephouse en techhouse sound neer zetten die de gemiddelde dansvloer zwaar op zijn kop zet. Getuige zijn laatste mix album dirty grooves in de Nitelife reeks.

Jefferson is de aangewezen man voor een subtiele opbouw. Deze muzikale duizendpoot presenteert wekelijks het BNN programma Weekender waarin hij de crme de la crme van de internationale scene de revue laat passeren. Daarnaast schrijft hij een wekelijkse column op partyscene.nl en is hij belast met de inkoop van platen bij Dancetracks. Jefferson staat bekend om zijn groove orientated house with a vibe from the past.

Last but not least, zal Dimitri, godfather van de Nederlandse house-scene, acte de precense geven op Loveboat2.0. Hij stond al op de allereerste Loveboat in februari 1995 en nu keert deze verloren zoon terug met zijn eigen High Tech Soul Movement sound.

Healers & Beads presents: Loveboat 2.0!

Loveboat2.0 Living in a magazine www.loveboat2.nl
Zaterdag 6 november
Passenger Terminal(PTA), Piet Heinkade 27, Amsterdam

Entrance 25,-
Boarding 23.00 01.00
Sailing 01.00 04.00
End 05.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws