Donderdagavond Escape krijgt nieuwe invulling

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met het vertrek van Chemistry uit Escape is er ruimte gekomen voor een nieuwe clubavond op donderdag. Aanstaande donderdag staat deze geheel in het teken van het Amsterdam Dance Event maar daarna zal de avond een eigen invulling krijgen.

Partyorganisator Chemistry maakte vorige week bekend de samenwerking met de Escape aan het Amsterdamse Rembrandtplein te verbreken. Tot voorheen organiseerde Chemistry twee vaste, wekelijkse clubavonden in de populairste club van Amsterdam. Op donderdag Rush en op zaterdag diverse avonden onder de Chemistry vlag. Deze week zal begonnen worden met een nieuwe programmering.

Speciaal voor het Amsterdam Dance Event, dat donderdag van start gaat en tot en met zaterdag duurt, is A.D. Escape in het leven geroepen. Twee djs en 1 mc staan op het Escape podium.

Dj Benny Rodrigues is ondanks zijn relatief jonge leeftijd al jaren een vaste waarde in de Nederlandse clubscene. De Rotterdammer heeft bewezen met iedere dansvloer om te kunnen gaan en staat bekend als een funky, uplifting dj.

Naast Benny Rodrigues is Nedervlaming Tom de Neef in Escape te gast. De Neef is naast veelgevraagd dj ook een uiterst populair producer. Zn vele producties krijgen waardering van topnamen als Stonebridge, Mark Doyle van Hed Kandi en Roger Sanchez.

Rodrigues en de Neef krijgen vocale ondersteuning van de beste vrouwelijke mc die Nederland rijk is in de persoon van Miss Bunty. Deze zomer scoorde Bunty haar eigen hit met Got to release.

Hoe de programmering van de donderdagavond in Escape er de komende tijd uit gaat zien, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Name: A.D.Escape
Line-up: Benny Rodrigues, Tom de Neef, Miss Bunty
Date: 21 oktober 2004
Price: 10 euro/ 5 euro students
Time: 23:00 04:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws