Las Palmas resident night (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Onder begeleiding van de vocalen van MC Sista Micksta en de altijd fantastische beelden van VJ Photonic staan er aankomende zaterdag 23 oktober twee residents back2back achter de draaitafels van Club Las Palmas; Dwin en Fedde le Grand.

Dwin hoeft natuurlijk geen verdere introductie meer, al sinds de opening van de club in 2002 is hij maandelijks meerdere malen achter de draaitafels te vinden. Fedde le Grand timmert op het moment erg hard aan de weg. Zijn naam is steeds vaker terug te vinden op de honderden flyers en posters die wekelijks de winkels overspoelen.

Afgelopen zomer stonden Dwin en Fedde ook al eens samen op het podium. Tijdens het Extrema Outdoor festival hielden zij, onder het genot van een heerlijk zomerzonnetje, de bezoekers twee uur lang in extase met hun vrolijke en erg dansbare sound.

In het Go Play Caf, de kleine zaal van Las Palmas, draait DJ Mausse een solo set. Vier uur lang maakt hij een ontdekkingsreis naar alle uithoeken van de soulful- en deephouse.

Kortom; Rotterdam en omstreken is zaterdag weer te vinden in Club Las Palmas! Meer informatie over de club is terug te vinden op www.club-laspalmas.nl

CLUB LAS PALMAS Resident Night
Zaterdag 23 oktober
Entree 12,-
23.00-06.00u

Grote zaal: Dwin, Fedde le Grand, MC Sista Micksta, VJ Photonic
Kleine zaal: Mausse

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Hebben? Surf dan snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws