HQ XL in het teken van afscheid Melkweg

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

HQ staat voor UK hardhouse en hard zal het gaan op 13 november. Op die dag vindt in de Docklands in Amsterdam de grote versie van de HQ clubavond plaats: HQ XL. Het belooft een legendarische avond te worden. Nog 1 keer zal alles uit de kast gehaald worden om de duizenden HQ en harddance liefhebbers een fantastische pre farewell te bieden want na 10 jaar samenwerking verdwijnt HQ uit de Melkweg. Organisator UDC belooft dat op deze locatie het geluid van ongelofelijke en zuivere harde kwaliteit zal zijn!

Het bruisende uitgaansleven van Amsterdam is er n uit duizenden. Nergens in Nederland of ergens anders op aarde is er zoveel diversiteit qua uitgaanspubliek, muziek en uitgaansgelegenheden. De laatste 10 jaar heeft de muziekbranche en vooral de Dance een enorme gedaanteverwisseling ondergaan. Er zijn heel veel spelers op de Dance markt en er komen steeds meer nieuwe bij, maar HQ is nog altijd de enige echte harde clubavond in Amsterdam.

De legendarisch harde clubavond van Amsterdam zal na HQ van 24 december niet langer plaats vinden in de Melkweg. UDC en de Melkweg hebben na bijna 10 lange succesvolle jaren besloten de samenwerking te beindigen en De Melkweg zal vanaf 1 januari 2005 de programmering zelf gaan doen. Goodbye Melkweg, hello future. Binnenkort maakt UDC bekend waar, harder dan ooit, HQ over enkele maanden zal neerstrijken.

Met het naderende afscheid van de Melkweg in zicht laat HQ zich de komende maanden flink gelden. Allereerst is er de HQ avond op 22 oktober. Tijdens het Amsterdam Dance Event heeft HQ voor deze speciale editie een bijzondere line-up geprogrammeerd: Lisa Lashes, Luke Slater, Lee Haslam, JP, Jon Rundell, Fausto, Darren Kay, Alexander Koning, Rossi en Paul T. Al deze artiesten hebben persoonlijk laten weten het een eer te vinden om aanwezig te zijn in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event. Jon Rundell, van www.trackitdown.net, zal om die reden een nmalige live download set laten horen, die nog nergens is vertoond.

Vervolgens HQXL. De locatie is uniek en het geluid zal van onovertroffen kwaliteit zijn: zuiver en hard! Op 13 november wordt de terugkeer van HQ XL in Amsterdam Docklands extra speciaal nu het afscheid uit de Melkweg een feit is. Is 22 oktober een fijne pre party, op 13 november zal HQ in alle opzichten groots en meeslepend worden. Nog 1 keer wordt alles wat er op geluid gebied en decoratie mogelijk is uit de kast gehaald om HQ XL tot een legendarische nacht te maken. Het event is buitengewoon goed bereikbaar, onder meer middels de pont die vanaf Amsterdam CS continu zal pendelen. Alles over het event kun je vinden op www.udc.nl.

De allerlaatste HQ in de Melkweg vindt plaats op 24 december. Later hierover meer. Blijf op de hoogte en check www.udc.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws