De herfst editie van T-Dansant

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De blaadjes vallen van de boom, het regent en wordt steeds kouder: kortom herfst. Maar niet getreurd want T-Dansant staat voor de deur.

Deze herfst editie van T-Dansant vindt plaats op zondag 17 oktober in Panama. Naast resident djs Marnix en Godard zal Loveland voor deze avond een hele speciale dj laten overvliegen uit de USA: Frankie Knuckles, beter bekend als the godfather van house!
In het restaurant staat de chefkok van Panama voor je klaar om zijn kookkunsten vertonen en hier zullen Cassie 6 en Sander Hucke the loft & paradise garage tot leven brengen. In de artclub kun je dit keer je eigen asbak beschilderen onder begeleiding van de Eerste Keramiekkamer. De modeshow wordt verzorgd door Wolford.

De Amsterdamse Watertaxi verzorgt deze T-Dansant exclusief het vervoer over het water. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station ligt Panama letterlijk aan je voeten. Vice versa uiteraard. Prijs p.p. is 5,-. Tickets (polsbandjes) en vaarschema zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen. Tevens maak je kans op 1 uur gratis vervoer met een Watertaxi naar keuze! Na T-Dansant kun je op www.water-taxi.nl nagaan of je n van de gelukkigen bent.

De kaartverkoop voor alleen Lovelanders begint is reeds begonnen!


Voor verdere info kun je kijken op www.loveland.nl

T-Dansant
Panama
Zondag 17 oktober 2004
17.00 00.00 uur
Ticket: 28 euro (ex fee)

Line-up
Frankie Knuckles (USA)
Marnix
Cassie 6 vs Sander Hucke
Godard

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws