Tomorrow presents SouthSideGrooves met Marco Carola

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Werp een blik naar buiten en het is duidelijk. De toch al niet zo fantastische zomer is definitief ten einde. Koud en kil is het, de winterjassen gaan aan. De hoogste tijd dus voor een feest dat je hart weer doet verwarmen! Op 23 oktober brengen twee internationale technohelden uit de twee bekendste mediterrane landen hun warme funky technostijl naar Nederland. De SouthSideGrooves van Marco Carola (Itali) en Paco Osuna (Spanje) zullen door de stijlvolle ruimte van de nieuwe Utrechtse club Poema klinken en eens temeer bewijzen dat de melodieuze groovy techno zoals de organisatie Tomorrow die wil behouden voor het Nederlandse technopubliek nog altijd zeer populair is.

23 oktober is een bijzondere dag. Het is namelijk ook de verjaardag van Frenk Wiersma, een van de initiatiefnemers van Tomorrow. Deze pionier binnen de Nederlandse technoscene was jarenlang verantwoordelijk voor de fameuze TTE avonden in de kleine, maar zeer gezellige Tumult in Abcoude. Daar bracht hij grote internationale namen als Umek, Ben Sims, Marco Carola en Adam Beyer die voor een select publiek weergaloze sets draaiden. Ook is hij verantwoordelijk voor de Mainstage avonden van de Amsterdamse organisatie Chemistry.

Frenk wordt 30, een leeftijd waarop veel mensen zich eens bedenkelijk achter de oren krabben. Frenk niet, die trakteert op een feest door de toegangsprijs op 10 euro te houden. Geen geld voor een line-up met Marco Carola (absolute wereldtop) en Paco Osuna (resident van Amnesia (Ibiza) en Mainstage (Escape)). Beide heren worden bijgestaan door Phonopunk, winnaar van de Diesel U-Music contest in 2003 en eveneens resident van Mainstage.

Tomorrow presents SouthSideGrooves duurt van 23.00 tot 07.00 uur, dat betekent dus lange sets van de DJs zodat deze de tijd krijgen om echt hun set op te bouwen naar een climax. Het precieze tijdsschema zal nog bekend worden gemaakt waarbij het mogelijk is dat Marco en Paco ook back2back zullen draaien. Er zullen enkel kaarten aan de deur verkocht worden dus kom niet al te laat als je zeker wilt zijn van je entree. Club Poema is te vinden op de Drieharingstraat 22 in Utrecht.



Tomorrow presents SouthSideGrooves
23 oktober 2004
Club Poema, Drieharingstraat 22, Utrecht
Line-up: Marco Carola (I), Paco Osuna (ES), Phonopunk
Entree: 10 euro
Tijd: 23.00 07.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws