Integrate live van 22 uur tot 5 uur!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande zaterdag is er een unieke samenwerking tussen Integrate en Phono.nl De redactie van Phono.nl zal een volledig live verslag doen van de elfde editie van Integrate. Tijdens de avond zullen er interviews worden afgenomen met djs en acts, bezoekers worden gefotografeerd en genterviewd en er zal een live weblog worden bijgehouden. Uiteraard aangevuld met fotografische sfeerimpressies.

Het is de eerste keer dat Phono.nl een dergelijke operatie uitvoert. De Integrate evenementen hebben altijd iets bijzonders te bieden en het publiek verkeert altijd in opperste staat van extase. Dat moet wel mooie beelden en een leuke reportage opleveren. In de aanloop naar Integrate zal vanaf donderdag 30 september een pop-up op www.phono.nl te zien zijn, met onder andere het laatste nieuws rondom Integrate en interviews met Oscar Mulero, Christian Wunsch, Branz, Abe Duque en organisator Frank van den Bold.



Live.Phono.nl...

Integrate organisator Frank van den Bold: Het is heel erg leuk dat dit gebeurd. Wij hebben wel eens wilde plannen gehad met internet, maar de mogelijkheden hiervoor waren toch altijd beperkt en te kostbaar. Die plannen waren erop gericht om internationaal ook meer ruchtbaarheid te geven aan de events. Met dit initiatief moeten we dergelijke doelstellingen toch wel een beetje kunnen realiseren. Uiteindelijk groeien we toe naar een internationaal partytoneel.

Eindredacteur Phono.nl Danny Korving: Het is inderdaad de eerste keer dat Phono een dergelijke operatie uitvoert, maar we hebben een ervaren redactie die al een paar jaar meedraait in het maken van foto en sfeerimpressies op feesten en festivals. Het enige grote verschil in deze is dat we het nu dus live gaan doen. We zien het dan ook zeker als een leuke uitdaging waar we verschrikkelijk veel zin in hebben!

De speciale Integrate live pop up met interviews en het laatste nieuws rondom Integrate is nu online. Je ziet de pop up automatisch als je naar www.phono.nl surft. Je kan de pop up ook rechtreeks benaderen op: live.phono.nl. Zaterdag 2 oktober vanaf 22.00 uur Integrate via Phono live vanuit het Paard van Troje!


Klik hier voor meer informatie over Integrate of klik hier voor de officile Integrate website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws