Lokatie Dutch Mobo Awards gewijzigd

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

BNN en MOBO hebben in overleg besloten om de locatie van de Dutch MOBO Awards presented by BNN te wijzigen. De awardshow vindt nu plaats in de Royal Albert Hall in Londen, tegelijk met de uitreiking van de Engelse MOBO Awards op donderdag 30 september.

Het besluit om van locatie te veranderen is genomen vanwege de ongevenaarde positie van de MOBO Awards in Engeland. Deze biedt BNN de gelegenheid om van de eerste Dutch MOBO Awards een zeer bijzondere show te maken. Met artiesten als Pharell, Brandy, Nas en Jamelia, voldoet de Engelse setting het meest aan zowel de eisen van MOBO als BNN.

MOBO en BNN zijn er van overtuigd dat het laten samenvallen van zowel de Engelse als de Nederlandse activiteiten, de beste manier is om de MOBO Awards in Nederland te lanceren. Om de eerste Nederlandse editie van MOBO compleet te maken leveren ook Nederlandse artiesten hun bijdrage in Engeland.

Stemmen op de genomineerden van de Dutch MOBO Awards presented by BNN kan via de site: mobo.bnn.nl.

De Dutch MOBO Awards presented by BNN is op maandag 11 oktober van 21.35 uur tot 22.25 uur en van 23.20 uur tot 23.50 uur te zien op Nederland 2.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws