Chemistry niet langer in Escape

Partyscene Redactie | 14 september 2004
headlines




Dick Poppes, directeur van de Escape verklaart tegenover het Parool: ''De Chemistry was uitgewerkt. "Het dalende aantal bezoekers van met name Chemistry was voor de directie van de Escape reden om het contract op te zeggen. De discotheek had nog wel interesse in een voortzetting van het populairdere Rush op de donderdagavond, maar dat voorstel is door de organisator van de feestjes van de hand gewezen.

Poppes: ''Het was geen kortstondig huwelijk. We hebben heel veel dingen gedaan samen, maar op een bepaald moment is het gewoon op.''

De discotheek, die sinds 1986 bestaat, wordt de komende tijd grondig gerenoveerd. Niet alleen het uiterlijk van de zalen, maar ook de programmering wordt aangepast. ''Een complete make-over. Er komt bijvoorbeeld een kleine club in de grote club, genaamde Escape de Luxe, met eigen muziek en interieur,'' aldus Poppes.

Chemistry organiseerde de gelijknamige feesten op zaterdagavond sinds 1996, met vaste optredens van bekende deejay's als Marcello en Marysol. Rush werd in 2001 aan de programmering toegevoegd. Per avond trokken de feesten zo'n vijftienhonderd bezoekers. Chemistry organiseert 130 evenementen per jaar met in totaal ruim 175.000 bezoekers.

In de wandelgangen gaat overigens het gerucht dat de Amsterdamse feestorganisatie uit zal wijken naar de Kingdom Venue in Amsterdam.

Bron: Parool.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws