Café d’Anvers gaat los!

Partyscene Redactie | 7 september 2004
headlines



Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt, maar de club liet wel al weten welke dj’s tussen 1 en 30 oktober tijdens tien events te zien zullen zijn. En dat zijn er nogal wat! In de dj-booth zijn in ieder geval de volgende namen terug te vinden: Steve Bug, Luciano, Mathew Jonson (live), Dixon, Cajmere aka Green Velvet, X-Press 2, Silicone Soul, Derrick Carter, Nick Holder, Slam, Josh Wink, King Britt and Funk D'Void.

Maar dat is nog niet alles. Cafe d' Anvers dankt een gedeelte van haar charme aan de buurt waarin de club ligt: de Antwerpse hoerenbuurt. Om de kansarme kinderen uit de buurt ook een leuke dag te bezorgen is er een woensdagmiddag matinee georganiseerd. Ook Laurent Garnier organiseerde al eerder in Parijs zo'n gezellige 'kinderdisco'. Chocomel, snoep een springkasteel en een dj die de kinderen een hele middag laat dansen.

In het Antwerpse fotomuseum komt in de maand oktober een foto-expositie over het leven in en rondom Cafe d'Anvers.

Verder heeft de club aan mensen uit de mode- en muziekwereld gevraagd T-shirts te ontwerpen. De opbrengst gaat naar het fonds ten behoeve van AIDS. Onder de T-shirt designers bevinden zich Dirk Bikkembergs, Calvin Klein en Buscemi. De shirts worden op de site www.since 1989.com geveild.

Partyscene houdt je op de hoogte!

Check voor meer info www.since1989.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws