Technova Festival

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

11 september komt snel dichterbij. DTF Events en Project X-It maakten onlangs reeds bekend dat ook Remy is toegevoegd aan de line-up. Met BMB, Remy, Headroom, Secret Cinema, Jay Denham, Hardcell, Bart Skils, Xanno Gallois, Stewart Walker en Todd Bodine staat er nu een gevarieerde line-up met veel live acts. Technova Festival biedt daarnaast een Pink Arena vol met talent dat zich momenteel druk aan het nestelen is tussen de gevestigde garde. Inmiddels is er ook meer informatie beschikbaar over de officile Technova Deduct after party.

De officile Technova Deduct afterparty vindt plaats in ANNO, in het centrum van Almere op een klein kwartiertje vanaf het Atlantisstrand. In deze trendy locatie (club/hotel) verblijven de meeste artiesten. Van hen hebben Patrik Skoog (Headroom), Jeroen Verheij (Secret Cinema) en Jay Denham reeds toegezegd op de after party te zullen draaien. Ook Xanno Gallois, Bart Skils en Melissa Nikita staan op de line-up. De organisatie zal er in ieder geval voor zorgen dat er genoeg draaitafels aanwezig zijn, mochten er nog meer Technova djs besluiten een plaatje mee te draaien

Kaarten voor de after party worden exclusief verkocht op het Technova Festival terrein. Hier zullen ook promo kopien van de Technova E.P. verkrijgbaar zijn. Ook de Headroom remix van Instruments Of The Gods verschijnt op de E.P. die zal uitkomen op Gallois Recordings (sublabel van DTF Music). De Headroom remix is vast te beluisteren via de Technova Soundplayer op www.technova-festival.com.

DTF Events, Project X-It en partners Hype Energy, Pink Wine en Deduct hebben reeds toegezegd dat Technova Festival een vervolg krijgt in de vorm van een nieuwe reeks techno-evenementen. Meer informatie hieromtrent volgt na Technova Festival. Keep The Techno Tronic.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws