Nachtcultuur krijgt eigen prijs

Partyscene Redactie | 31 augustus 2004
headlines


Maar dan wel kunst in de breedste zin van het woord. ‘Van dans tot dance, van podiumkunst tot beeldende kunst, van verlichte projecten tot verlichtingsobjecten’, aldus de organisatie.

De prijs is in het leven geroepen door Stichting De Nachtwacht i.s.m. het Amsterdam Dance Event. Op de vooravond van het ADE, op 20 oktober, wordt in het Felix Meritis de eerste Nachtcultuurprijs uitgereikt.

Via info@nachtwachtamsterdam.nl kun je een aanvraagformulier verkrijgen. Iedereen en alles kan genomineerd worden: personen, collectieven, organisaties, projecten. De deadline voor de nominaties is 1 oktober. Een vakjury zal een selectie maken en de tien beste kandidaten uitzoeken. Samen beslissen ze de uiteindelijke winnaar.

Uiteraard blijft de charme van het nachtleven behouden tijdens de uitreiking en wordt de avond aangekleed met dj’s en vj’s. Het belooft een spetterende aangelegenheid te worden.

Wil je meer weten over de Nachtcultuurprijs 2004? Kom dan donderdag 2 september om 22:00 naar de Nachtwachtkamer (Amstel 2, boven restaurant Inez IPSC in Amsterdam)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws