Nominaties Mobo Awards bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De nominaties voor de eerste Dutch MOBO Awards, presented by BNN zijn bekend. Artiesten als Beyonc, Usher, Jay Z en Outkast komen meerdere keren voor in de lijst, maar ook nationale artiesten zoals Lange Frans & Baas B, Ali B, Brainpower, Extince en Boris zijn genomineerd. De awarduitreiking vindt plaats op zaterdag 2 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam en wordt onder andere gepresenteerd door BNN-presentatrice Bridget.

Tijdens de Dutch MOBO Awards zijn er prijzen voor de winnaars van vijftien categorien. Iedere categorie kent vijf nominaties. Deze nominaties zijn vandaag om 17.15 uur bekend gemaakt in het BNN radioprogramma Wout! op 3FM. Vanaf nu kan het publiek ook stemmen via de speciale site: mobo.bnn.nl.

Tijdens de Dutch MOBO Awards, presented by BNN worden voor het eerst in Nederland awards toegekend aan de beste urban artiesten uit binnen- en buitenland. De MOBO awarduitreiking is inmiddels een begrip in Engeland en is na negen jaar uitgegroeid tot de grootste urban awardshow in Europa. BNN is dit jaar een partnership aangegaan met MOBO om de awardshow naar Nederland te halen.

Kaarten zijn vanaf heden te koop voor 35,- euro bij de Ticketservice. De deuren van de Heineken Music Hall in Amsterdam gaan open om 19.00 uur en de show begint om 20.30 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws