2 jaar Club Las Palmas (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In het weekend van 3 en 4 september viert Club Las Palmas haar tweejarig bestaan! Zowel op vrijdag als zaterdag september zal er een onvergetelijk feest worden gepresenteerd.

Op vrijdag 3 september is het tijd voor de stevige sounds van resident Edwin Bazen, een live optreden van Secret Cinema en als klap op de verjaardagsvuurpijl komt James Ruskin uit London over. Deze line-up, gecombineerd met de underground sfeer, de vocalen en visuals van MC P-Pholl en VJ Lenard D|V zullen zorgen voor een unieke techno avond waar de muziekliefhebbers nog lang over na zullen praten.



Secret Cinema Live....

Een dag later, zaterdag 4 september, zijn het de funky en groovy sounds van de clubavond die de boventoon zullen voeren. Funky en Groovy met een hoofdletter wel te verstaan! Naast residents Dwin en Jeroenski zal er in Las Palmas een exclusief optreden van Kerri Chandler vs DJ Deep plaatsvinden. Dit gelegenheidsduo stond in Nederland reeds n keer eerder samen achter de draaitafels en liet toen geen spaan heel van een uitverkocht Paradiso. Behalve de visuals van VJ MacMotion trekt de club op de Kop van Zuid ook al haar resident mcs uit de kast; Nova, Lex Empress en Miss Bunty zullen dan ook zeker voor de nodige kippenvelmomenten zorgen.

In het Go Play Caf is de kick-off van SUPER. Deze avond van Marcella zal maandelijks terugkeren. Tijdens de eerste editie zal Hitmeister D als gast aanwezig zijn en het publiek trakteren op raw urban sounds. Kortom, Club Las Palmas trakteert graag en zal in dit speciale weekend extra slagroom op de taart doen!

De twee jaar oude Rotterdamse uitgaansgelegenheid is in korte tijd de thuishaven van house-minded Nederland geworden. Op de zaterdagavonden wordt de eigen clubavond gekenmerkt door de grote diversiteit, de hoge kwaliteit van de muziek, de unieke interactie tussen djs, mcs, visuals, licht en publiek, de frisse uitstraling en door een ongedwongen, uitgelaten sfeer op de dansvloer.

Daarnaast heeft Club Las Palmas de ruimte geboden aan diverse kwalitatief hoogstaande concepten zoals de urban feesten van Starz en Dirty Sneakers, de latin avonden van Salsa Lounge en de keer op keer uitverkochte feesten van Xcess Profiles en de Betty Ford Clinic. Dit laatste concept wist in korte tijd uit te groeien tot n van de hipste en drukst bezochte avonden in Nederland.

Van het logo tot de fotos van de resident djs op de flyers, van de inrichting tot de programmering; alles is zeer herkenbaar voor het publiek. De onderscheiding van Club Las Palmas ligt in deze herkenbaarheid maar ook in de, reeds eerder genoemde, interactie tussen muziek, visuals en licht. De onnavolgbare afstemming tussen deze elementen zorgen ervoor dat het publiek vanzelf mee gaat in het plezier dat Las Palmas wekelijks biedt.

Vanaf september 2004 zal Club Las Palmas iedereen gaan verrassen met o.a. nieuwe flyers en djs. Tot die tijd verrast Club Las Palmas iedereen op de bekende manier! Club Las Palmas zal het publiek blijven laten zien waarom het de beste club van Nederland is.

Phono geeft voor beide avonden gastenlijstplekken weg! Hebben? Surf dan snel naar Give Aways!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws